• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

Hotel Laguna

Dit hotel Laguna heeft een unieke ligging direct achter de stuwdam van het Slapy meer, 45 km ten zuiden van Praag. Winkels, restaurants en veel vertier kunt u vinden in Zivohost op 10 km en Benesov op 20 km. U kunt heerlijk zwemmen in het Slapy meer en het hotel heeft een priv gras - en zandstrand. Boot-, waterfiets- en fietsverhuur aanwezig. Tennisbaan, volleybalveld, squashbaan, fitness, bowlingbaan en aquapark in Merin op 4 km. Met de boot bereikt u Merin op 800 m. De omgeving is rijk aan gemarkeerde fiets- en wandelroutes. Golfbaan Konopiste is op 15 km. Leuke excursiemogelijkheden naar o.a. Karlsteijn, Konopiste of Cesky Stemberk en naar de Kastelen Dobris en Jemniste of de Konepruske Grotten.

Hotel Horal

Hotel Horal ligt aan de rand van de stad Roznov pod Radhostem, slechts 500 m van het bekende openluchtmuseum in Roznov pod Radhostem. Dit toeristisch aantrekkelijke plaatsje is een ideaal uitgangspunt om Noord Moravi te verkennen. Deze vakantiebestemming is bij uitstek geschikt voor wandelaars. Prima mountainbike mogelijkheden. Modern aquapark met o.a. beachvolleybal bevindt zich in Frenstat pod Radhostem op 10 km afstand. Zwembad op 50 m, bowling op 500 m en tennisbaan op 1000 m. 860);">

Hotel Club

Dit sfeervolle en onlangs gerenoveerde hotel Club bevindt zich in de historische stad Kyjov, 50 km van Brno, de hoofdstad van de provincie Zuid-Moravi. Deze regio is vooral bekend om haar vruchtbare wijnvelden en rijke historische tradities. Het openlucht museum in Straznice op 25 km, het etnografische museum in Kyjov alsmede het kasteel Milotice op 7 km afstand brengt u in 18 en 19e eeuwse sferen. De wijnkelders in Kyjov, Bzenec en Svatoborice-Mistrin zijn typerend voor deze regio. Winkel op 1 km afstand.

Hotel Eliska

Hotel Eliska bevindt zich midden in het centrum van de prachtige historische stad Mikulov. Een stad met een prachtig middeleeuws centrum waarvandaan men panoramische uitzichten heeft op de burcht en de "heilige berg". U viert vakantie in Zuid-Moravi wat vooral bekend is om haar vruchtbare wijnvelden. De wijnproever kan hier heerlijk genieten van de bekende Moravische wijnen en diverse wijnexposities. Deze streek is ook bij uitstek een gebied om te wandelen of fietsen op n van de vele gemarkeerde routes. Zwemliefhebbers kunnen prima terecht in een zwembad op 250 m of in stuwmeer "Musov" op 15 km. Bushalte op 300 m.

Hotel Reva

Hotel Reva bevindt zich midden in het centrum van het pittoreske plaatsje Mikulov. De prachtige omgeving van Zuid-Moravi is vooral bekend om zijn wijngaarden. De wijnproever kan hier heerlijk genieten van de bekende Moravische wijn. Voor de wijnliefhebbers is het dan ook een ware aanrader om naar een leuke expositie te gaan. Deze streek is ook bij uitstek geschikt om te wandelen of fietsen. Diverse gemarkeerde routes voeren u langs de mooiste plekjes. Zwemliefhebbers kunnen prima terecht bij stuwmeer "Musov" op 15 km afstand.

Hotel Berg

Het viersterren hotel Berg is gebouwd in de 19de eeuw en is pas gerenoveerd en in originele staat hersteld. Dit mooie en sfeervolle hotel staat in het gezellige vakantie plaatsje Stare Splavy aan het Machovo meer slechts 200 m van het strand. Stare Splavy ligt 80 km ten noorden van de gouden stad Praag. Hotel Berg is een comfortabel verblijf gesitueerd in de mooie bosrijke omgeving van Noord Bohemen, vlakbij water en bossen. Tennisbaan, volleybalveld en minigolf op 300 m afstand. Boot- en surfverhuur op 200 m afstand.

Hotel Grand

Dit sfeervol ingerichte hotel Grand staat midden in het centrum van het schilderachtige stadje Doksy, slechts 700 m van de stranden van het Machovo meer. Dit gebied is n van de populairste vakantieregios van Tsjechi en ligt slechts 75 km ten noorden van Praag. In de directe omgeving treft u tal van historische bezienswaardigheden zoals kastelen, sloten en burchten. Ook het Tsjechische paradijs en de Gouden stad Praag zijn vanuit hier makkelijk te bezichtigen. Bij het meer zijn er mogelijkheden voor boot-, surfplank- en waterfiets verhuur. Voor de kinderen treft u hier een leuke glijbaan op het strand. Tennisbanen op 400 m afstand, fitness, sauna, paardrijmogelijkheden en mountainbike verhuur ter plaatse.

Hotel The Brana Way Mezni Louka

Mezni Louka is n van de bekendste vakantieplaatsjes midden in het beschermde natuurgebied van Tsjechisch Boheems Zwitserland. U viert vakantie in het prachtige hotel The Brana Way Mezni louka wat in 1892 gebouwd is door graaf Edmond Clary. De schilderachtige en romantische streek vormt de natuurlijke grens tussen Duitsland en Tsjechi. De omgeving is rijk aan toeristische mogelijkheden en volksarchitectuur. U verblijft 120 km ten noorden van Praag en 17 km noordoostelijk van Decin. Hier moet u absoluut kennis maken met grotten die u met bootjes kunt doorvaren! Vanuit het hotel zijn prachtige wandelingen te maken, o.a naar de Prebischtor en de Edmunds- en stille Klamm. Ook de fietsers komen op de prachtige fietsroutes aan hun trekken.