• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

Gites Le Creux in de Zuid Vogezen voor 3 tot 5 personen HW1074

Gîtes Le Creux ligt in het departement de Haute-Saône (70) in de Franche-Comté, in het noordoosten van Frankrijk op zo´n 650 km van Utrecht, zo'n 300 km van Luxemburg, dus ideaal voor een lange maar ook korte vakantie ten zuiden van de Vogezen en ook voor mensen die op doorreis zijn naar Zuid-Frankrijk, Zwitserland of Italië.

                           U boekt direct bij de eigenaars.

XL Vakantiehuis Jane en Kelly met hond op Ameland HW046

Dit 13 persoons vakantiehuis is een combinatie van vakantiehuis Jane en Kelly. De Luxe en moderne uitstraling met leren banken en sfeerhaard maakt dat u zich meteen thuis zult voelen op dit stukje Ameland.

                       U boekt direct bij Happynes.

Vakantiehuis als God in Frankrijk met honden HW1064

'Leven als God in Frankrijk'. Middels het huren van een huis in Etivey, Bourgondie, kunt u invulling geven aan deze levensfilosofie.
Het vrijstaande huis bestaat uit 2 verdiepingen elk 120 vierkante meter groot en staat aan het rand van het bos zeer dicht bij Noyers.

                          U boekt direct bij de eigenaar.

Minicamping Le Creux in de Zuid Vogezen HW1078

Mini camping in het departement de Haute-Saône (70) in de Franche-Comté, in het noordoosten van Frankrijk op zo´n 650 km van Utrecht, zo'n 300 km van Luxemburg, dus ideaal voor een lange maar ook korte vakantie maar ook voor mensen die op doorreis zijn naar Zuid-Frankrijk, Zwitserland of Italië.

                         U boekt direct bij de eigenaars,.

Strandpark Vlugtenburg 10 persoons Bungalow aan zee HW 314

In Zuid-Holland is veel te zien en te doen. De mogelijkheden en ligging direct aan het strand maken het Strandpark in alle seizoenen tot uw ideale vakantieadres.
U heeft alle ruimte om te ontspannen, aan het brede strand te liggen en actief te genieten. Het park biedt spetterende outdoor activiteiten en een gevarieerd evenementenprogramma, begeleid door het professionele en enthousiaste animatieteam.

                  Oud en Nieuw 2019/2020 vuurwerkvrij!

                        U boekt direct bij de verhuurder.

Bungalow aan open vaarwater Friesland HW295

Deze gezellige royale geschakelde bungalow op een bungalowpark. Uw vakantiehuis heeft een ruime tuin, aan open vaarwater is geschikt voor iedereen die van natuur, ruimte en water houdt.
Ook voor grotere gezelschappen zijn deze bungalows een perfecte locatie.

U aangeboden in samenwerking Beach Resort Makkum.

Strandpark Vlugtenburg 8 persoons Bungalow aan zee HW 313

Een 8 persoons bungalow aan zee, strand en duinen… voor veel vakantie liefhebbers een favoriete plek om de vakantietijd door te brengen. Waar alle wegen richting het strand ophouden, vindt u verscholen bij de duinen dit hondvriendelijk vakantiepark aan zee, op maar 200m van de strandopgang.

                  Oud en Nieuw 2019/2020 vuurwerkvrij!

                       U boekt direct bij de verhuurder.

Groepsaccommodatie Les Balayres op een domaine in de Hautes Alpes HW1109

In een weids dal in de Hautes Alpes ligt het schitterende Domaine. Omringd met prachtige bergen, begroeit met bossen, straalt het een grote rust en schoonheid uit. Het Domaine beslaat 70 hectare grond, en vormt met de 3 Gîtes de groepsaccommodatie.

                U boekt direct bij Nederlandse eigenaar.