• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

Vakantiepark Avanti op Texel met honden HW004

Half geschakelde recreatiewoning voor 5 personen, woonkamer met open keuken, twee slaapkamers (3-2), badkamer met douche toilet en wastafel, centrale verwarming, geheel voorzien van plavuizen en zeil.

                        U boekt direct bij de verhuurder!

Vakantiehuis Kelly met hond op Ameland HW054

Kelly is de gespiegelde versie van woning Cindy en is een luxueus vakantiehuis voor 7 personen met 2 badkamers. Het verblijf is zeer kindvriendelijk en heeft een moderne en complete inrichting die met zorg en aandacht is samengesteld. Deze woning is favoriet bij veel gezinnen vanwege de prachtige slaapkamer met een boomhutbed.

                          U boekt direct bij Happynes.

Vakantiepark Avanti op Texel met honden HW002

Geschakelde recreatiewoning voor 4 (maximaal 5) personen, woonkamer met open keuken, op bovenverdieping twee slaapkamers (3-2), badkamer met douche toilet en wastafel, centrale verwarming, geheel voorzien van zeil.

                    U boekt direct bij de verhuurder!

Ruim vakantiehuis met veel privacy in de Auvergne HW1068

In het bergachtige zuid-oosten van de Allier, een departement van de regio Auvergne, staat uw 6 persoons vakantieaccommodatie. Gelegen op ongeveer 850km van Midden-Nederland bent u binnen een dag rijden in een andere wereld, ver weg van de drukte van alledag en kunt u tot rust komen.

Villa met steiger open vaarwater Makkum Friesland HW296

Bijna elke villa op het park ligt aan open vaarwater en heeft een eigen steiger. De villa beschikt over een grote tuin waardoor u lekker veel privacy heeft. De villa is een royale woning van ca. 120 m2 met een woonkamer met zithoek en open keuken.

U aangeboden in samenwerking Beach Resort Makkum.

Gite Les Bougnons met uitzicht Morvan HW1063

De Morvan is een authentiek gebleven deel van Frankrijk in de Regio Bourgogne, bestaande uit ruige heuvels en lieflijke valleien. Met verstilde dorpjes waar het boerenleven al eeuwenlang op eenzelfde manier zijn gang gaat. De beroemde Charolaiskoeien en de houtkap zijn de belangrijkste inkomstenbronnen.

                        U boekt direct bij de eigenaar.

Hotel Resort Oaza

Deze geweldige vakantie bestemming kan een sportief tintje aan uw vakantie geven! Vakantie park Oaza Ricany bevindt zich in een zeer geliefde omgeving 20 km ten zuiden van het centrum van Praag nabij het gezellige stadje Ricany. Dit vakantie resort is zeer geschikt om een sportieve of relaxte vakantie te genieten. In de directe omgeving zijn veel gemarkeerde mooie fiets- en wandel routes. De bekende golfbaan en kasteel Konopiste is bereikbaar op slechts 30 km afstand. Tevens heerlijke paardrij mogelijkheden.

Hotel Bellevue Karlov

Dit geheel gerenoveerde hotel Karlov staat midden in het sfeervolle historische stadje Benesov. Dit hotel is ontstaan middels een zeer ingewikkelde renovatie waardoor u vooral bijzondere architectuur in de hotelkamers ervaart. Benesov ligt 45 km ten zuiden van Praag. In de directe omgeving zijn diverse bekende bezienswaardigheden te bezichtigen zoals o.a. kasteel Konopiste (3 km) en de burcht Cesky Sternberk (22 km). In Benesov zijn veel faciliteiten om een heerlijke vakantie te beleven. Er is een overdekt zwembad, squash-, bowling- en tennisbaan. De bekende golfbaan Konopiste is al op 8 km bereikbaar van het hotel. Vismogelijkheden op 4 km afstand.