• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

: 4040

Groepsaccommodatie 3 Chalets in bos Les Hazalles Barvaux HW508

Belgische Ardennen in de bossen van Hazelles, Barvaux/ Durbuy op 3 kilometer van het centrum en op 5 kilometer van het stadje Durbuy( het kleinste stadje van België) staan onze chalets tot uw beschikking als groepsaccommodatie voor totaal 30 personen en max. 9 honden.

   U boekt deze groepsaccommodatie direct bij de verhuurder.


 

Lorgues 1171 HW5002

Lorgues. Mooie luxe villa met prive-zwembad een met hoogwaardig (stil) airco-systeem (optie), gelegen op een royaal bosrijk privé-terrein, voor 6 volwassen en eventueel 2 (kleine) kinderen.

AANBIEDING: voor de nog vrije weken in mei geldt er een korting van 10% per week op de huursom.

      Aangeboden in samenwerking met Vacances Provence.

Vechtdalhuisje HW273

Een heerlijk verblijf op 2 kilometer afstand van het stadje Ommen en op 1 kilometer van het Ommer bos. In de schitterende natuur van Ommen en omgeving kunt u wandelen en fietstochten maken.

                     U boekt direct bij de verhuurder.

Hondencamping Ommerland HW349

Opzoek naar een hondencamping waar 2 tot 4 honden zijn toegestaan? Kom dan naar de hondvriendelijke Camping Ommerland voorheen Besthmenerberg in Ommen! Bij ons zijn zelfs tot 4 honden toegestaan op onze speciale honden kampeervelden en in onze hondenbungalows! Als je een bungalow huurt betaal je enkel een schoonmaaktoeslag. Ga op vakantie met je hond naar hondencamping Ommerland en geniet samen met je trouwe viervoeter van alle speciale honden faciliteiten!

Plaggenhut Deluxe aan het Nationaal Park Dwingelderveld HW270

Vakantie in een Plaggenhut Deluxe (keuterij)
Een keuterij was een heel klein boerderijtje, meestal van iemand die overdag bij een grote boer als daggelder werkte maar zo zelf ook een paar koeien of geiten kon houden. Hoe beter het de daggelder ging, hoe meer vee en hoe groter de keuterij.
Onze keuterijen, ofwel plaggenhutten deluxe, zijn een combinatie van de charme van begin 1900 en de luxe van een vakantiehuisje.

          U boekt deze accommodatie direct bij de verhuurder.

Gites Montsermage een Idyllisch natuurstenen vakantiehuis HW1118

Idyllisch natuurstenen vakantiehuis met een rustige uitstraling.
Het huis is recent geheel gerenoveerd met behoud van de authentieke sfeer. De woonkamer kijkt uit op het zonnige terras en de vrije tuin. De vrijstaande gite ligt op het terrein van onze boerderij. De zonnige tuin ligt aan de andere kant, dus helemaal vrij met een mooi uitzicht. Een heerlijke plek om tot rust te komen.

                   U boekt direct bij de eigenaar.

Vakantiehuis De Nassau

Vakantiehuis De Nassau is een sfeervol geschakeld familiehuis. U steekt een bruggetje over en loopt direct het sfeervolle centrum van Alkmaar in. Bezoek de kaasmarkt of geniet op een van de vele terrasjes.

Traditionele plaggenhut Het Vleddertje aan het Nationaal Park Dwingelderveld HW269

d’Olde Kamp is gelegen in het dorpje Ansen, tussen de brinkdorpen Ruinen en Dwingeloo in Zuidwest Drenthe.
Naast een sfeervolle groene camping, beschikken wij over zes unieke plaggenhutten, mét bedsteden, voor een bijzonder en typisch Drents verblijf!

          Op onze camping zijn honden van harte welkom!

       U boekt deze accommodatie direct bij de verhuurder.