• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

: 4041

Vakantiehuis Lorelei voor 2 personen aan de Drentsche Aa HW344

Vakantieplek aan de Drentsche Aa in de kop van Drenthe.
Het kleinschalige familiebedrijf ligt pal aan het riviertje Drentsche Aa aan de rand van het dorpje Schipborg, niet ver van Zuidlaren .
Het is gelegen op één van de mooiste locaties in het nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa.

                     U boekt direct via Natuurhuisje.

Groepsaccommodatie 3 Chalets in bos Les Hazalles Barvaux HW508

Belgische Ardennen in de bossen van Hazelles, Barvaux/ Durbuy op 3 kilometer van het centrum en op 5 kilometer van het stadje Durbuy( het kleinste stadje van België) staan onze chalets tot uw beschikking als groepsaccommodatie voor totaal 30 personen en max. 9 honden.

   U boekt deze groepsaccommodatie direct bij de verhuurder.


 

Lorgues 1171 HW5002

Lorgues. Mooie luxe villa met prive-zwembad een met hoogwaardig (stil) airco-systeem (optie), gelegen op een royaal bosrijk privé-terrein, voor 6 volwassen en eventueel 2 (kleine) kinderen.

AANBIEDING: voor de nog vrije weken in mei geldt er een korting van 10% per week op de huursom.

      Aangeboden in samenwerking met Vacances Provence.

Vechtdalhuisje 16 HW273

Een heerlijk verblijf in een van de twee Vechtdalhuisjes op twee kilometer afstand van het stadje Ommen en op één kilometer van het Ommerbosch. De Vechtdalhuisjes 16 en 17 staan naast elkaar, dus als u met meerderen bent zou u ze samen kunnen huren.

                         U boekt direct bij de eigenaar.

Hondencamping Ommerland HW349

Opzoek naar een hondencamping waar 2 tot 4 honden zijn toegestaan? Kom dan naar de hondvriendelijke Camping Ommerland voorheen Besthmenerberg in Ommen! Bij ons zijn zelfs tot 4 honden toegestaan op onze speciale honden kampeervelden en in onze hondenbungalows! Als je een bungalow huurt betaal je enkel een schoonmaaktoeslag. Ga op vakantie met je hond naar hondencamping Ommerland en geniet samen met je trouwe viervoeter van alle speciale honden faciliteiten!

Plaggenhut Deluxe aan het Nationaal Park Dwingelderveld HW270

Vakantie in een Plaggenhut Deluxe (keuterij)
Een keuterij was een heel klein boerderijtje, meestal van iemand die overdag bij een grote boer als daggelder werkte maar zo zelf ook een paar koeien of geiten kon houden. Hoe beter het de daggelder ging, hoe meer vee en hoe groter de keuterij.
Onze keuterijen, ofwel plaggenhutten deluxe, zijn een combinatie van de charme van begin 1900 en de luxe van een vakantiehuisje.

          U boekt deze accommodatie direct bij de verhuurder.

Gites Montsermage een Idyllisch natuurstenen vakantiehuis HW1118

Idyllisch natuurstenen vakantiehuis met een rustige uitstraling.
Het huis is recent geheel gerenoveerd met behoud van de authentieke sfeer. De woonkamer kijkt uit op het zonnige terras en de vrije tuin. De vrijstaande gite ligt op het terrein van onze boerderij. De zonnige tuin ligt aan de andere kant, dus helemaal vrij met een mooi uitzicht. Een heerlijke plek om tot rust te komen.

                   U boekt direct bij de eigenaar.

Vakantiehuis De Nassau

Vakantiehuis De Nassau is een sfeervol geschakeld familiehuis. U steekt een bruggetje over en loopt direct het sfeervolle centrum van Alkmaar in. Bezoek de kaasmarkt of geniet op een van de vele terrasjes.