• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

: 4038

Vakantiehuis Loire op kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide HW1056

Deze ruim opgezette vakantiewoning is geschakeld en bevindt zich samen met 4 andere huizen in het pand wat vroeger gebruikt werd als hooi- en koeienschuur. Het huis is ruim 80m2, en bestaat uit twee verdiepingen. Het vakantiehuis is geschikt voor 4-5 personen.
Prachtige natuur, verschillende zwemmeren, rust, bezienswaardigheden, sportactiviteiten, gezelligheid. Een kleinschalig vakantiedomein met goed verzorgde accommodaties.

Vakantiehuis Normandie op kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide HW1058

Deze ruim opgezette 4-5 persoons vakantiewoning is geschakeld en bevindt zich samen met 4 andere huizen in het pand wat vroeger gebruikt werd als hooi- en koeienschuur. Het huis is ruim 80m2, en bestaat uit twee verdiepingen.
Het vakantiehuis is gelegen op een kleinschalige vakantiedomein van 18.000 m2 met 8 vakantiehuizen.

Vakantiehuis Bretagne op kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide HW1057

Dit 4 persoons vakantiehuis is gelegen op de hoek van de geschakelde woningen, is gezellig en ruim opgezet en is een 4 persoons vakantiehuis. Bretagne is ongeveer 80 m2 en bestaat uit twee verdiepingen.
Geniet van een heerlijke vakantie in het Franse Coussac-Bonneval aan de rand van de Dordogne (Limousin / Haute Vienne) samen met uw honden. Prachtige natuur, verschillende zwemmeren, rust, bezienswaardigheden, sportactiviteiten, gezelligheid. Een kleinschalig vakantiedomein met goed verzorgde accommodaties.

Strandpark Vlugtenburg 6 persoons Chalet aan zee HW 317

De duin chalets zijn zeer geschikt voor families met kinderen.
Alle chalets zijn voorzien van een gezellig ingerichte huiskamer, waar u de beschikking heeft over een TV en draadloos internet. Het chalet is voorzien van een eigen douche en toilet. Koken en opruimen is een feest in de open keuken met magnetron én vaatwasser. Op vakantie heeft u minstens zoveel comfort als thuis!

                Oud en Nieuw 2019/2020 vuurwerkvrij!

                        U boekt direct bij de verhuurder.

Boerderij voorhuis in Surhuizem HW318

Karakteristieke elementen maken de sfeer van dit boerderij voorhuis die verzorgd is ingericht. De eerste etage wordt verwarmt met een gaskachel. In de woning zijn twee dubbele dekbedden en twee enkele dekbedden aanwezig. De woning naast deze woning is ook te huur onder code: HFR031.

                         U boekt direct via HappHome.

Vakantiewoning met 2 appartementen in Bois de Champ Vogezen HW1070

Vakantiewoning met 2 appartementen gelegen in Bois de Champ bevindt zich in het département Les Vosges, of de Vogezen.
De vakantiewoning ligt in een voormalige houtzagerij midden in de bossen, vanuit de achtertuin loop je zo een prachtige wandelroute op. De bossen bestaan uit loof en naaldbomen, daarom kun je ook in het najaar en de winter heerlijk wandelen zonder dat de omgeving “kaal” aandoet.

                 U boekt direct bij de Nederlandse eigenaars.

Villapark Weerribben Wieden HW283

Vakantiepark De Weerribben in Paasloo Overijssel is een luxe bungalowpark. Huur een vakantiewoning - vakantiehuis in Overijssel op dit park voor uw volgende vakantie in Nederland. Het vakantiepark biedt o.a tennisbanen, zwembad, restaurant en meer.

                     Nu direct boeken bij het park!

Chalet Vedran in bos Les Hazalles Barvaux met omheinde tuin HW166

Dit moderne nieuwe vakantiechalet ( 2015) ligt midden in de Belgische Ardennen, vlakbij de dorpjes Durbuy en Barvaux . Dit luxe chalet heeft een woonkamer, keuken, vier tweepersoons slaapkamers, twee badkamers, drie toiletten en een ontspannende sauna. Uw bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt en gratis WiFi beschikbaar.

U boekt Chalet Vedran direct bij de eigenaar, Chalets Barvaux.