• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Comfortplaats ( incl. 2 pers.) op bungalowpark in Drenthe HW012

Het park.
Midden tussen drie prachtige Drentse natuurgebieden ligt dit bungalowpark. In het zuidoosten van de provincie. Het park is een veelzijdig vakantiepark met luxe campingplaatsen, schitterende vrijstaande bungalows en een eigen manege. Het park is een paradijs voor gezinnen met of zonder kinderen, fietsers, wandelaars, ruiters, menners, sporters, actieve senioren, natuurliefhebbers en rustzoekers.

Voorzieningen op de camping.
Op de camping is een grote variatie aan speeltoestellen. De ruime campingplaatsen hebben een elektrische aansluiting van 10 ampère. (m.u.v. het sportveld, daar is 4 ampère.) Een groot aantal plaatsen heeft een aansluiting op CAI en/of water en afvoer. Op de gehele camping is gratis draadloze internet.
Er is een sanitair unit aanwezig met wc en wastafel (koud water). De overige sanitaire voorzieningen op de camping kunnen gratis gebruikt worden.

Recreatieteam.
In de meivakantie, het Hemelvaart en Pinksterweekend en in het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig op het park.
Het team bestaat uit jonge enthousiaste mensen die geoefend zijn in het organiseren en begeleiden van activiteiten voor alle leeftijden.
Van een lampionnenoptocht met kampvuur en knutselen voor de kleinsten tot complete dagprogramma's en sportevenementen voor de grotere kinderen.
Het recreatieteam maakt vaak gebruik van het prachtige bos waaraan ons park ligt, voor bijvoorbeeld een speurtocht, hutten bouwen of spannende avondspelen.

Bekijk op Google maps