• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Hof van Salland vakantiehuizen met hond HW048

Vakantiehuis met uw hond
Op kleinschalig villapark Hof van Salland zijn honden meer dan welkom, mits dit van tevoren is aangevraagd. U verblijft in een vrijstaand vakantiehuis met uw hond. Geniet in de huisdiervriendelijke villa’s van veel ruimte en luxe. Kom na een actieve wandeling of fietstocht tot rust op de heerlijke loungebank bij de gasgestookte haard. Wilt u nog meer luxe? Verblijf dan in vakantiehuis met wellness, waar u ontspant in een traditionele opgietsauna of lekker bruin wordt onder de Sunshower. Hof van Salland biedt u rust, ruimte en een schitterende natuur; een perfect vakantiepark met uw hond.

Let op dat u bij het boeken aangeeft dat u uw hond wilt meenemen. Wanneer u dit aanvraagt, heet Hof van Salland u en uw huisdier van harte welkom.

Huisdiervriendelijk vakantiepark
Hof van Salland heeft een prachtige ligging tussen rivier de IJssel en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug; een uniek stukje natuur om te wandelen met uw huisdier. Samen struinen langs eindeloze heidevelden of op ontdekking door de groene bossen van Salland en Twente. Door de regio loopt een breed wandelnetwerk. Kies uw eigen route en gewenste afstand en ontdek de natuur van de Sallandse Heuvelrug. Uw hond is, mits aangelijnd, van harte welkom in het natuurgebied. Tip: de wandelroute in het natuurgebied van de Nijverdalse Berg is zeker een aanrader voor een actieve dag met uw huisdier. Wilt u uw hond liever laten rennen, spelen en ravotten? Het Hondenbos bij de Hellendoornse Berg is een losloopgebied, waar u uw hond lekker kunt laten spelen. Bij Hof van Salland verblijft u in een luxe vakantiehuis met uw hond in Overijssel; de ideale uitvalsbasis voor een vakantie met uw huisdier!

Bekijk op Google maps