• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Vakantieoord Het Caitwickerzand HW266

Gedurende het hele jaar hebben wij kampeerplaatsen op de Veluwe voor caravans, tenten, campers, vouwwagens of kampeerwagens.
Dit zijn zeer ruime plaatsen voorzien van 16 ampère elektra, water en rioolafvoer. Er is een modern sanitair aanwezig op de camping (toiletpapier zelf meenemen), uiteraard met een wasmachine en droger.
Voor douchen kunt u terecht in ons toiletgebouw, dat tijdens de wintermaanden verwarmd is. In de toiletunit kunt u warm water verkrijgen (via een muntautomaat).
Kampeerplaatsen zijn per dag te huur. De prijzen op de website zijn aangegeven voor caravan/camper/bungalowtent ( basistarief 2 personen ) en is excl. de toeristenbelasting en evt. hond.
 
In de omgeving van ons vakantieoord kunt u genieten van de vele fietsroutes over de prachtige Veluwe.
Fietsknooppunten (Knooppunt 62 ligt het dichtst bij ons park)

Ook op de Veluwe kunt u van knooppunt tot knooppunt fietsen via genummerde (wit-groene) borden volgens het Fietsroutenetwerk Veluwe. De fietsroutes zijn uitgezet over de beste fietspaden, vaak zelfs autovrij, en in twee richtingen bewegwijzerd. Het netwerk van fietsknooppunten gaat door bossen, heidevelden en natuur. Maar ook door dorpen en steden. Bij de knooppunten staan panelen met informatie over het fietknooppunten netwerk in de regio. U bepaalt dus zelf de gewenste fietsroute en afstand. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop! Kies voor bos, heide, natuur, dorp en/of stad.
Zelf thuis routes samenstellen of u haalt bij ons een fietsroute op.

www.fietseropuit.nl

U kan ook de prachtige onderstaande fietsroutes ( via de link ) gaan fietsen die al voor u zijn klaargemaakt.

https://www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes/fietsroute-rond-radio-kootwijk/

https://www.fietsnetwerk.nl/fietsroutes/fietsroute-hoog-soeren-en-staverden/

 

Bekijk op Google maps