• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Vakantiepark Avanti op Texel met honden HW005

Waddenpark Avanti is gelegen in de in 1876 drooggelegde polder "het Noorden" op slechts 500 meter van Europa's laatste wildernis DE WADDENZEE. Door de getijdewisseling is het uitzicht over het wad elke keer anders. Bekijk vanaf de dijk de opkomst van de vloed en zie hoe de geulen zich vullen en zandplaten langzaam onder water lopen. Voel het wad eens bij laag water - met blote voeten een stukje wadlopen is een echte belevenis! Bij hoog water kunt u er een stukje zwemmen, en in de winter ziet u hoe bij vorst de waddenzee in een poolzee verandert vol ijsschotsen!
Het wad is altijd weer anders...

Wat heeft het park u te bieden? Natuurlijk de gezellige en comfortabele woningen, maar vooral veel ruimte. Ruimte om de hond(en) te laten rennen. Ruimte om te genieten van het weidse uitzicht, en vooral veel ruimte om te spelen.... Jong en oud kunnen zich vermaken in de ruime speeltuin met o.a. schommels, wippen, zandbak met graafmachine, speelhuisjes, speelboot, glijbanen, klauterpiramide, zwaaitouw, wiebelbrug, trampoline, skelters etc. Er is een recreatiezaal met zithoek, ping-pongtafel, poppenkast etc.

Landelijk gelegen dus is er natuurlijk een kleine kinderboerderij met schapen, geiten, kippen, eenden en konijnen. In onze eigen heemtuin kunt u de natuur van dichtbij meemaken, en gezeten op de uitkijktoren kunt u diverse soorten vogels observeren.Natuurlijk zijn uw trouwe viervoeters op het diervriendelijke park ook van harte welkom!! Diverse woningen zijn speciaal voorzien van een omheind(e) terras / tuin zodat ze (net als u ) ongestoord kunnen genieten van de vakantie.
Benen strekken doen ze samen met u langs strand, Wad of gewoon "thuis" op het renveld.Wij gaan er vanuit dat u goed op uw hond(en) past en de regels in acht neemt!!

Honden op het strand:
Op onbewaakte strandgedeelten mogen honden het gehele jaar door los lopen. Op de bewaakte strandgedeelten van Texel moeten honden worden aangelijnd van de laatste week in juni tot de eerste week in september. Ook in bijna alle strandpaviljoens zijn honden welkom en staat er lekker koel water voor ze klaar.

Alle woningen zijn comfortabel en gezellig ingericht en zijn voorzien van compleet ingerichte keukens.
Verder heeft iedere woning een eigen terras / tuin met terrasmeubilair. Kindermeubilair kunt u reserveren en tijdens uw verblijf gratis gebruiken.

Bekijk op Google maps