• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

Luxemburg

Luxemburg ligt op slechts ca. 350 km van Nederland en is daarom geschikt voor een korte vakanties. Het is een ideale bestemming voor een lang wandelweekend. Vooral veel Nederlanders trekken naar Luxemburg om er te wandelen en te fietsen. Accommodaties zijn er overvloedig aanwezig en er is een uitgebreid netwerk van wandelpaden. De natuur is hier uniek.
Luxemburg ligt tussen BelgiŽ, Duitsland en Frankrijk.

Bij hondenwelkom.com kunt u kiezen uit een ruim aanbod van de diverse accommodaties voor een vakantie met uw hond in Luxemburg.

Luxemburg: 3

Vakantiehuizen in Luxemburg van happyhome HW1052

Hondenwelkom heeft voor u alle vrijstaande vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Luxemburg geselecteerd van happyhome by Novasol waar u welkom bent met 2 honden.

                       U boekt direct bij Happyhome.

La Sapiniere Luxemburg met hond HW1051

Het in 2015 gerenoveerde en smaakvol ingerichte vakantiepark ligt in het dorp Hosingen tussen de pittoreske steden Clervaux en Vianden. Het Park is gelegen aan de rand van een prachtig gelegen natuurpark. Als u een wandeling wilt maken, kunt u ondertussen de prachtige omgeving bewonderen. Luxemburg wordt ook wel het groene hart van Europa genoemd.

U aangeboden in samenwerking met BungalowNet.

Chalets Petry Spa & Relax HW1053

Chalets Petry Spa & Relax ligt in Bettel en biedt een wellnesscentrum en een hot tub. De accommodatie heeft ook een sauna en een hot tub. Luxemburg ligt op 34 km afstand en er is gratis privéparkeergelegenheid op het terrein.

                       U boekt direct bij de eigenaar.