• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

Luxemburg

Luxemburg ligt op slechts ca. 350 km van Nederland en is daarom geschikt voor een korte vakanties. Het is een ideale bestemming voor een lang wandelweekend. Vooral veel Nederlanders trekken naar Luxemburg om er te wandelen en te fietsen. Accommodaties zijn er overvloedig aanwezig en er is een uitgebreid netwerk van wandelpaden. De natuur is hier uniek.
Luxemburg ligt tussen BelgiŽ, Duitsland en Frankrijk.

Bij hondenwelkom.com kunt u kiezen uit een ruim aanbod van de diverse accommodaties voor een vakantie met uw hond in Luxemburg.

Luxemburg: 2

La Sapiniere Luxemburg met hond HW1051

Het in 2015 gerenoveerde en smaakvol ingerichte vakantiepark ligt in het dorp Hosingen tussen de pittoreske steden Clervaux en Vianden. Het Park is gelegen aan de rand van een prachtig gelegen natuurpark. Als u een wandeling wilt maken, kunt u ondertussen de prachtige omgeving bewonderen. Luxemburg wordt ook wel het groene hart van Europa genoemd.

U aangeboden in samenwerking met BungalowNet.

Appartement Petry

Kom genieten van een gezonde, ontspannen vakantie, helemaal buiten, in een van de appartementen van een boerderij in het plaatsje Bettel, op 2 km afstand van Vianden.
De appartementen zijn allen voorzien van centrale verwarming, en zijn gelegen aan de rand van het dorp Bettel, in de romantische vallei van de Our.