• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Camping Woltzdal Luxemburgse Ardennen HW1052

Verhuur op Woltzdal
U brengt uw vakantie graag door op een camping, maar u heeft zelf geen caravan of tent?
Dan kunt u bij ons een luxe, compleet ingericht(e) appartement, chalet, stacaravan, of een ruime tent huren. Op onze camping hebben wij verschillende verhuurobjecten, voor ieder wat wils! Uitgangspunt op onze camping is dat een ieder die iets huurt ruimte en privacy heeft. Alle verhuurobjecten staan op ruime plaatsen en verspreid over het terrein. Onze verhuurobjecten zijn compleet ingericht. Beddengoed is in de huurprijs inbegrepen (geldt niet voor de trekkershutten). Elk verhuurobject beschikt over tuinmeubilair. De verhuurobjecten beschikken tevens over een eigen parkeerplaats.

Honden.
In onze verhuurobjecten zijn geen huisdieren toegestaan m.u.v. de Trekkershutten, Chalet Bockmillen en stacaravan Cornelysmillen zijn in overleg huisdieren toegestaan.
U loopt met de honden vanaf de camping direct het bos in voor een wandeling.
Ook is er in het bos een heerlijke plaats aan de beek waar de honden het water in kunnen. U kunt aangeven bij de reservering of de voorkeur uit gaat naar een schaduwplek.
 
Trekkershut (4 personen)
Dit zijn houten hutten met een oppervlak van 10m2. In de trekkershut zijn 2 stapelbedden aanwezig met bedden van 2,00 m en 2,20 m. Er is een tafel met 4 stoelen, een 3-pits gasfornuis, serviesgoed en pannen ontbreken niet. Verder is er een koud watertappunt. Kussen en kussenslopen zijn aanwezig een slaapzak o.i.d. dien je zelf mee te nemen. Buiten is nog een picknickbank aanwezig.
De trekkershutten zijn ook per nacht te huur.
 
Huurtent (4 personen)
Dit zijn ruime tenten die op een houten vlonder staan. Rondom de tent heeft u een plaats van ongeveer 80 m2 ter beschikking voor de auto en het buitenleven. In de tent zijn een 2 pers. bed en 2 losse 1 pers. bedden aanwezig. Dekbedden, kussens, beddengoed etc. zit bij de huurprijs inbegrepen. De tenten zijn zeer compleet ingericht tot en met een elektrische koelbox en een tuinmeubelset met parasol voor buiten. Het ultieme kampeergevoel zonder zelf een tent te hoeven opbouwen, dat is vakantie!
 
Chalet Bockmillen (4 personen)
Dit chalet heeft zowel buiten als binnen een sfeervol interieur door het houten uiterlijk. Het chalet heeft een prive terras langs de beek gelegen, uiteraard ontbreekt een tuinmeubelset met parasol niet. Wat is er ontspannender dan na een dagje weg uit te rusten op een terras met een kabbelende beek!

Het chalet heeft 2 slaapkamers, een met een 2 persoons bed en een met een stapelbed. Dekbedden, kussens, beddengoed etc. zit bij de huurprijs inbegrepen. Het chalet heeft een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. In de woonkamer is ook een t.v. aanwezig.
 
Stacaravan Cornelysmillen (4 personen)
Deze stacaravan heeft een ruim prive terras pal langs de beek gelegen, uiteraard ontbreekt een tuinmeubelset met parasol niet. De plaats van de stacaravan is grotendeels omheind dus ook de kleine campinggasten kunnen hier veilig vakantie vieren. De stacaravan heeft 2 slaapkamers, een met een 2 pers. bed en een met twee losse 1 pers. bedden. Dekbedden, kussens, beddengoed etc. zit bij de huurprijs inbegrepen. De stacaravan heeft een badkamer met douche, wastafel en een aparte toiletruimte. In de woonkamer is ook een tv. aanwezig.
 
Appartement (2 personen) Helaas geen Honden.
Ons appartement is toegankelijk via een buitentrap. Er is een ruime slaapkamer. De badkamer heeft een douche, wastafel, toilet en een whirlpool. In de ruime woonkamer (met tv) met open keuken vind je een vaatwasser en combimagnetron. Buiten zijn twee terrassen aangelegd waar je volop in privacy kunt genieten van een onbezorgde vakantie met veel privacy.
Een kinderbedje en een kinderstoel worden op verzoek gratis ter beschikking gesteld.

Het appartement is het gehele jaar door beschikbaar.

Bekijk op Google maps