• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

Tsjechie-en-Slowakije

Honden welkom biedt u in samenwerking met Tsjecho reizen een ruim aanbod van vakantieaccommodaties waar u welkom met uw hond bent.
Op onze site heeft u een ruime keuze in aanbod van accommodaties in Tsjechië en Slowakije.
Veel hotels, pensions, appartementen (complexen) groepsaccommodaties, en vakantiehuizen waar honden welkom zijn, zijn gelegen in de mooiste gebieden van Tsjechië en Slowakije en kunt u via Honden Welkom tegen de scherpste tarieven via de website van Tsjecho reizen online reserveren zonder extra kosten.

U kunt uit het uitgebreide aanbod van accommodaties en vakanties op ieder moment van de dag of nacht, reserveren.
 
Alle vakantiehuizen, hotels, pensions en groepsaccommodaties zijn zowel geschikt voor de zomervakantie als een verblijf tijdens de wintersport!!

Tsjechie-en-Slowakije: 197

Hotel Club

Dit sfeervolle en onlangs gerenoveerde hotel Club bevindt zich in de historische stad Kyjov, 50 km van Brno, de hoofdstad van de provincie Zuid-Moravi. Deze regio is vooral bekend om haar vruchtbare wijnvelden en rijke historische tradities. Het openlucht museum in Straznice op 25 km, het etnografische museum in Kyjov alsmede het kasteel Milotice op 7 km afstand brengt u in 18 en 19e eeuwse sferen. De wijnkelders in Kyjov, Bzenec en Svatoborice-Mistrin zijn typerend voor deze regio. Winkel op 1 km afstand.

Hotel Eliska

Hotel Eliska bevindt zich midden in het centrum van de prachtige historische stad Mikulov. Een stad met een prachtig middeleeuws centrum waarvandaan men panoramische uitzichten heeft op de burcht en de "heilige berg". U viert vakantie in Zuid-Moravi wat vooral bekend is om haar vruchtbare wijnvelden. De wijnproever kan hier heerlijk genieten van de bekende Moravische wijnen en diverse wijnexposities. Deze streek is ook bij uitstek een gebied om te wandelen of fietsen op n van de vele gemarkeerde routes. Zwemliefhebbers kunnen prima terecht in een zwembad op 250 m of in stuwmeer "Musov" op 15 km. Bushalte op 300 m.

Hotel Reva

Hotel Reva bevindt zich midden in het centrum van het pittoreske plaatsje Mikulov. De prachtige omgeving van Zuid-Moravi is vooral bekend om zijn wijngaarden. De wijnproever kan hier heerlijk genieten van de bekende Moravische wijn. Voor de wijnliefhebbers is het dan ook een ware aanrader om naar een leuke expositie te gaan. Deze streek is ook bij uitstek geschikt om te wandelen of fietsen. Diverse gemarkeerde routes voeren u langs de mooiste plekjes. Zwemliefhebbers kunnen prima terecht bij stuwmeer "Musov" op 15 km afstand.

Hotel Berg

Het viersterren hotel Berg is gebouwd in de 19de eeuw en is pas gerenoveerd en in originele staat hersteld. Dit mooie en sfeervolle hotel staat in het gezellige vakantie plaatsje Stare Splavy aan het Machovo meer slechts 200 m van het strand. Stare Splavy ligt 80 km ten noorden van de gouden stad Praag. Hotel Berg is een comfortabel verblijf gesitueerd in de mooie bosrijke omgeving van Noord Bohemen, vlakbij water en bossen. Tennisbaan, volleybalveld en minigolf op 300 m afstand. Boot- en surfverhuur op 200 m afstand.

Hotel Grand

Dit sfeervol ingerichte hotel Grand staat midden in het centrum van het schilderachtige stadje Doksy, slechts 700 m van de stranden van het Machovo meer. Dit gebied is n van de populairste vakantieregios van Tsjechi en ligt slechts 75 km ten noorden van Praag. In de directe omgeving treft u tal van historische bezienswaardigheden zoals kastelen, sloten en burchten. Ook het Tsjechische paradijs en de Gouden stad Praag zijn vanuit hier makkelijk te bezichtigen. Bij het meer zijn er mogelijkheden voor boot-, surfplank- en waterfiets verhuur. Voor de kinderen treft u hier een leuke glijbaan op het strand. Tennisbanen op 400 m afstand, fitness, sauna, paardrijmogelijkheden en mountainbike verhuur ter plaatse.

Hotel The Brana Way Mezni Louka

Mezni Louka is n van de bekendste vakantieplaatsjes midden in het beschermde natuurgebied van Tsjechisch Boheems Zwitserland. U viert vakantie in het prachtige hotel The Brana Way Mezni louka wat in 1892 gebouwd is door graaf Edmond Clary. De schilderachtige en romantische streek vormt de natuurlijke grens tussen Duitsland en Tsjechi. De omgeving is rijk aan toeristische mogelijkheden en volksarchitectuur. U verblijft 120 km ten noorden van Praag en 17 km noordoostelijk van Decin. Hier moet u absoluut kennis maken met grotten die u met bootjes kunt doorvaren! Vanuit het hotel zijn prachtige wandelingen te maken, o.a naar de Prebischtor en de Edmunds- en stille Klamm. Ook de fietsers komen op de prachtige fietsroutes aan hun trekken.

Hotel Zatisi

Over toppers gesproken. Dit is er 1! Hotel Zatisi staat op een helling nabij het centrum van n van de mooiste vakantiedorpen van het Reuzengebergte. Dit toeristisch aantrekkelijke plaatsje ligt 15 km ten noorden van Vrchlabi en 130 van Praag. U viert vakantie in een perfect vakantiegebied volop ongerepte natuur, ruimte en rust. Wandelschoenen mogen in uw bagage absoluut niet ontbreken als dit gezellige bergdorpje uw reisdoel is. Sportliefhebbers opgelet! Er zijn in dit pittoreske plaatsje veel sportactiviteiten te ondernemen zoals tennissen, parachutespringen, midgetgolfen, squashen, vissen, paardrijden en zwemmen. Ook mountainbikers komen aan hun trekken op de vele gemarkeerde routes. Diverse uitgaansmogelijkheden, winkels en gezellige restaurants ter plaatse. Rodelbaan en aquacentrum op 800 m afstand. Zwembad, tennisbaan en midgetgolfterrein op 200 m.

Hotel Riviera

Dit zeer aantrekkelijk gelegen hotel Riviera, vindt u direct aan zwemmeer Depoltovicky rybnik. Het is heerlijk rustig gelegen, op een uniek plekje midden in de bossen. U viert vakantie op slechts 7 km ten noorden van het bijzondere kuuroord Karlovy Vary. Volleybalveld op 200 m en tennisbaan op 4 km afstand. Vanuit het hotel worden leuke excursies georganiseerd naar o.a. Karlovy Vary, Marianske Lazne, klooster Tepla en Praag. Golfers let op! Astoria Golfclub Cihelny is bereikbaar op 10 km. Stuwmeer Nechranice is op 30 km bereikbaar.