• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

Nederland

Nederland is zeker 1 van de top bestemmingen voor een fijne vakantie met de hond. U hoeft niet ver te rijden voor urenlange strandwandelingen langs de Noordzee, wadlopen naar de wadden eilanden, natuur, dwalen door bossen, velden en hei op de Veluwe met de hond(en), cultuur of leuke steden waar u kunt winkelen en uitgaan.

Nederland is zonder meer een veelzijdig vakantieland. Iedere provincie heeft zijn eigen charme. Bent u meer van de natuur en de rust dan bieden de provincies Friesland en Zeeland een goede uitkomst.
Vind u de gezellige sfeer belangrijker dan kunt u prima een gezellig dagje shoppen in Brabant of Limburg. Kiest u liever voor de levendige steden dan is de Randstad een echte aanrader. U hoeft zich in Nederland geen enkel moment te vervelen.

Voor je welverdiende vakantie met je hond hebben we per rubriek de aanwezige accommodaties gezet met aanvullende informatie. 
Via hondenwelkom.com kunt u een verblijf in een B&B, vakantiehuis, hotel, groepsaccommodatie of camping zoeken en boeken.

Bij sommige accommodaties bent u ook met uw Paarden welkom.

Nederland: 128

B&B in Annen Drenthe HW281

Achter twee oude, rode beuken vindt u de uit 1896 daterende boerderij met een B&B.
Gelegen direct achter de Brink in Annen, Drenthe, vindt u hier alle rust en comfort die u mag verwachten.
Kijkt u uit uw raam dan ziet u de eeuwenoude Es op de glooiing van de Hondsrug.

Vakantiehuis Cindy met hond op Ameland HW053

Dit familiehuis is geschikt voor 7 personen en heeft een royale woonkamer, 2 luxe badkamers en 4 slaapkamers. Het is gelegen op het centraal gelegen erf van HappyNes, midden in Nes op Waddeneiland Ameland.

                     U boekt direct bij Happynes.

Vakantiepark Avanti op Texel met honden HW003

Geschakelde recreatiewoning voor 5 personen, woonkamer met open keuken, op bovenverdieping twee slaapkamers (3-2), badkamer met douche toilet en wastafel, tv, centrale verwarming, balkon. Alle woningen van het type Bn zijn nu voorzien van een omheinde tuin/terras. Dit om aan de grote vraag naar dit soort woningen te voldoen.

                        U boekt direct bij de verhuurder!

Commandeurswoning met hond op Ameland HW049

Maak uw vakantie op het mooie eiland Ameland extra bijzonder met uw verblijf in een historische commandeurswoning midden in het gezellige dorp Nes. Kapiteins op de walvisvaart werden commandeurs genoemd. Zij behoorden jarenlang tot de meest welvarende Amelanders.

                           U boekt direct bij Happynes.

Vakantiepark Avanti op Texel met honden HW004

Half geschakelde recreatiewoning voor 5 personen, woonkamer met open keuken, twee slaapkamers (3-2), badkamer met douche toilet en wastafel, centrale verwarming, geheel voorzien van plavuizen en zeil.

                        U boekt direct bij de verhuurder!

Vakantiehuis Kelly met hond op Ameland HW054

Kelly is de gespiegelde versie van woning Cindy en is een luxueus vakantiehuis voor 7 personen met 2 badkamers. Het verblijf is zeer kindvriendelijk en heeft een moderne en complete inrichting die met zorg en aandacht is samengesteld. Deze woning is favoriet bij veel gezinnen vanwege de prachtige slaapkamer met een boomhutbed.

                          U boekt direct bij Happynes.

Vakantiepark Avanti op Texel met honden HW002

Geschakelde recreatiewoning voor 4 (maximaal 5) personen, woonkamer met open keuken, op bovenverdieping twee slaapkamers (3-2), badkamer met douche toilet en wastafel, centrale verwarming, geheel voorzien van zeil.

                    U boekt direct bij de verhuurder!

Villa met steiger open vaarwater Makkum Friesland HW296

Bijna elke villa op het park ligt aan open vaarwater en heeft een eigen steiger. De villa beschikt over een grote tuin waardoor u lekker veel privacy heeft. De villa is een royale woning van ca. 120 m2 met een woonkamer met zithoek en open keuken.

U aangeboden in samenwerking Beach Resort Makkum.