• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Berggasthof Eisenberg HW1776

Midden in het Knüllwald, vlakbij de Deutsche Märchenstrasse en de Deutsche Fachwerkstrasse, ligt ons prachtige pension met zijn meer dan 100 jaar oude uitkijktoren, de Borgmannturm.

Vanaf de AB-afrit Bad Hersfeld-West bereikt u de Eisenberg op 636 meter boven zeeniveau na een rit van ongeveer 8 km door prachtige landschappen en over kronkelige bergwegen. hoogste punt van het Knüllgebirge.
Geniet van kleine snacks, koffie en gebak, nuchtere gerechten en heerlijke, koude en warme dranken in onze schilderachtige, gezellige restaurant / toren-taverne met uitzicht op de bossen en weiden van Rotkäppchenland.

U bent welkom als bestemming voor uw vrijetijdsactiviteiten, als tussenstop tijdens uw vakantiereis of als startpunt voor uw wandeling.er zijn vele wandelwegen en zelfs premie wandelwegen direkt vanaf ons terrein worden ontsloten, zo ook fietsroutes.
- het is een Oase van rust en natuur, het is beslist geen uitzondering dat je tijdens een wandeling of zelfs vanaf het Balkon herten ziet lopen.


De land- en provinciewegen rond de Eisenberg zijn ook een insidertip voor motorliefhebbers, fietsers, mountainbikers en liefhebbers van oldtimers, die prachtige weiden en velden passeren, door dichte bossen, sommige kronkelig, tot aan de bergrestaurant.

Neem een korte vakantie en geniet van het moment ...

... misschien bent u op zoek naar een bijzonder pension bij Kirchheim in Hessen (Kirchheimer Dreieck), Neuenstein of Bad Hersfeld (kuur- en festivalstad in het oosten van Hessen), een gezellig pension of accommodatie, een uitzonderlijke plek voor uw privéfeest, Club- of bedrijfsfeest dicht bij de natuur en ver van alledaagse stress.

Je hebt een gelegenheid - we hebben de opties ...

Of het nu gaat om verjaardagen, bruiloften, doopfeesten, communies, bevestigingen, klassenbijeenkomsten, kerstvieringen, begrafenissen, familiefeesten, workshops, vergaderingen, seminars, vergaderingen, conferenties, tentoonstellingen en speciale evenementen voor maximaal 150 personen ...

... geef ons een seintje, wij staan voor u klaar ...

GÄSTEHAUS EISENBERG IS HET HOOGSTE PENSION IN HET KNÜLL-GEBERGTE, HESSEN | DUITSLAND
Gästehaus Eisenberg is een zeer persoonlijk beheerd hotel en biedt u in totaal 50 comfortabele en goed onderhouden bedden op een rustige, zichtbare locatie in een huiselijke, rookvrije sfeer en een ontspannen sfeer.
Gästehaus Eisenberg, midden in Duitsland, in de driehoek tussen Bad Hersfeld, Kirchheim en Neuenstein (afrit Bad Hersfeld-West), ons huis is de ideale woonplaats voor uw vakantie, voor een tussenstop of als startpunt voor uw professionele activiteiten.

Al onze kamers zijn uitgerust met apart toilet, douche, sommige met balkon, tafel en stoelen. WiFi is gratis in openbare ruimtes.

Om een goede start van de dag te garanderen, serveren wij u een uitgebreid ontbijt in ons ontbijtrestaurant - op werkdagen, zaterdag tussen 7.30 en 9.30 uur en op zondag en op feestdagen tussen 8.00 en 9.30 uur.
Honden zijn van harte welkom in ons hotel en zullen ze graag tegen betaling inchecken (vooraf reserveren verplicht).

Ons team zorgt voor een zorgeloos en ontspannen verblijf.

Alle prijzen zijn inclusief:
Overnachten zonder of met ontbijt
Lokale belasting
belasting over de toegevoegde waarde