• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

Bed & breakfast: 3

Amys Wohlfuhlvilla Wellnes voor mens en hond HW1764

Wilt u een gezellig en persoonlijk hotel als uitvalsbasis voor uw ontdekkingstochten of zoekt u rust en ontspanning in een vriendelijke sfeer, dan bieden wij u een ontspannen toevluchtsoord in een aangename sfeer in de prachtige regio Müritz.

                          U boekt direct bij het hotel.

Berggasthof Eisenberg HW1776

Berggasthof Eisenberg, de parel van het Knüllgebirge! Ontdek Hessen en Rotkäppchenland in de buurt van de Duitse sprookjesroute en de Duitse vakwerkweg! Ervaar het Hotel Eisenberg met zijn historische Borgmann-toren op het hoogste punt in het Knüll-gebergte, de Eisenberg (636 meter) - een buitengewone plek met een skigebied, midden in de prachtige natuur en niet ver van de spa- en festivalstad Bad Hersfeld en de Kirchheim-driehoek (A5 / A7 / A4) ... en tegen fairytale eerlijke prijzen! Resort Eisenberg, in het hart van Duitsland en Europa!

             U boekt direct bij de Nederlandse eigenaars.

Seehotel Moldan hondenhotel met welness voor honden in Beieren HW1754

Honden zijn niet "toegestaan" of "getolereerd". Hier zijn uw honden absoluut welkom. 65 kamers in verschillende categorieën wachten op u, een grote schoonheid salon zal u in stijl verwennen, een Finse sauna hut op het buitenterrein, zonnebank en infrarood sauna. Kindvriendelijk en 10.000 vierkante meter grond rondom het hotel is omheind.

                         U boekt direct bij het hotel.