• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

Oostenrijk

Wandelen met de hond in Oostenrijk

Wie naar Oostenrijk gaat, gaat meestal om er te wandelen en van de natuur te genieten..
Oostenrijk is dan ook vast en zeker het wandelland bij uitstek, maar ook kinderen hoeven zich niet te vervelen, Oostenrijk heeft diverse attractieparken.
Zowel in de zomer als de winter heeft Oostenrijk voor iedereen veel te bieden.

Oostenrijk: 1436

Altaussee (AT-16150)

Ben je op zoek naar een leuke bestemming voor een vakantie met de familie of met vrienden? Dan zijn deze charmante vakantiehuizen in Altaussee in het Salzkammergut in Stiermarken echt iets voor julli! Deze accomodatie is eenvoudig ingericht met veel hout en geeft je een gevoel van geborgenheid. In het huis is een sauna die garant staat voor ontspanning, waardoor je de dagelijkse stress van het leven even vergeet. Het terras en de tuin nodigen je uit om te zonnen. De 3 slaapkamers bieden plaats aan maximaal 12 personen. Het is ook mogelijk om meerdere vakantiehuizen in Stiermarken te huren in deze Hüttendorf kan naast elkaar geboekt worden onder de nummers , , AT-16150, , en .Het vakantiehuis in Altaussee is het ideale startpunt voor sportieve activiteiten in de omgeving. In de directe omgeving is er een golfbaan, fietsverhuur, tennisbaan en vissen. De Altausseer See, 4 kilometer verderop, belooft afkoeling op hete zomerdagen.

Altaussee (AT-16151)

Ben je op zoek naar een leuke bestemming voor een vakantie met de familie of met vrienden? Dan zijn deze charmante vakantiehuizen in Altaussee in het Salzkammergut in Stiermarken echt iets voor julli! Deze accomodatie is eenvoudig ingericht met veel hout en geeft je een gevoel van geborgenheid. In het huis is een sauna die garant staat voor ontspanning, waardoor je de dagelijkse stress van het leven even vergeet. Het terras en de tuin nodigen je uit om te zonnen. De 3 slaapkamers bieden plaats aan maximaal 12 personen. Het is ook mogelijk om meerdere vakantiehuizen in Stiermarken te huren in deze Hüttendorf kan naast elkaar geboekt worden onder de nummers , , , en .Het vakantiehuis in Altaussee is het ideale startpunt voor sportieve activiteiten in de omgeving. In de directe omgeving is er een golfbaan, fietsverhuur, tennisbaan en vissen. De Altausseer See, 4 kilometer verderop, belooft afkoeling op hete zomerdagen.

Saalfelden (AT-16130)

Midden in het Salzburger merengebied bevinden zich deze comfortabel ingerichte vakantieappartementen (, , AT-16130), die ook geschikt zijn voor mensen met allergieën. De appartementen zijn klein, maar hebben alles wat nodig is voor een vakantie. Er is een gemeenschappelijk terras voor gezellige barbecues. Verder kan je ( op aanvraag) gebruik maken van een video, wasmachine, infrarood sauna (tegen betaling) en fietsen. Het is mogelijk een extra tweepersoonskamers bij te boeken. Andere mogelijkheden bij dit huis: massages, geneeswijzen uit het Verre Oosten en meditaties.In de zomermaanden kan je gebruik maken van de Löwen-Alpin-Card met al zijn voordelen en kortingen, deze is bij de huursom inbegrepen. Daarnaast is er vanaf 2019 ook een speciale app die de bezoeker veel informatie heeft over de mogelijkheden tijdens het verblijf. Veel excursiebestemmingen in de omgeving vormen de basis voor een afwisselende vakantie: bezoek het natuur- en avonturenpark Ferleiten, de Glemmtaler boomtoppenpad, het touwenparcours of maak een ontspannen autorit over de Großglockner Hochalpenstraße. Of bezoek en bewandel de vele natuurlijke grotten en kloven.Het skicircuit Leogang-Saalbach-Hinterglemm ligt op ca. 5 km afstand. Er is ook een droogruimte voor ski's en schoenen. Geniet van spannende dagen op perfect geprepareerde pistes in het adembenemende landschap van de Salzburger bergen.

Saalfelden (AT-16129)

Midden in het Salzburger merengebied bevinden zich deze comfortabel ingerichte vakantieappartementen (, AT-16129, ), die ook geschikt zijn voor mensen met allergieën. De appartementen zijn klein, maar hebben alles wat nodig is voor een vakantie. Er is een gemeenschappelijk terras voor gezellige barbecues. Verder kan je ( op aanvraag) gebruik maken van een video, wasmachine, infrarood sauna (tegen betaling) en fietsen. Het is mogelijk een extra tweepersoonskamers bij te boeken. Andere mogelijkheden bij dit huis: massages, geneeswijzen uit het Verre Oosten en meditaties.In de zomermaanden kan je gebruik maken van de Löwen-Alpin-Card met al zijn voordelen en kortingen, deze is bij de huursom inbegrepen. Daarnaast is er vanaf 2019 ook een speciale app die de bezoeker veel informatie heeft over de mogelijkheden tijdens het verblijf. Veel excursiebestemmingen in de omgeving vormen de basis voor een afwisselende vakantie: bezoek het natuur- en avonturenpark Ferleiten, de Glemmtaler boomtoppenpad, het touwenparcours of maak een ontspannen autorit over de Großglockner Hochalpenstraße. Of bezoek en bewandel de vele natuurlijke grotten en kloven.Het skicircuit Leogang-Saalbach-Hinterglemm ligt op ca. 5 km afstand. Er is ook een droogruimte voor ski's en schoenen. Geniet van spannende dagen op perfect geprepareerde pistes in het adembenemende landschap van de Salzburger bergen.

Wagrain (AT-16126)

Op een rustige, zonnige locatie tegen een hellling tref je dit gezellige en mooi ingerichte vakantieappartement in Wagrain in het Salzburgerland. De kamers zijn groot, waardoor je voldoende ruimte hebt. Na een actieve dag kan je ontspannen op het zonnige terras. Deze is bereikbaar vanuit 3 kamers. Geniet van een vakantie in dit vakantieappartement in Wagrain dicht bij de natuur en in de nabijheid van de boerderijdieren (katten, honden, paarden, geiten ...). Vanuit het huis kan je meteen starten met een wandeltocht in de prachtige bergen rondom Wagrain. Als je wilt gaan zwemmen ga dan eens naar het zwemparadijs Wasserwelt Wagrain, hier vind je glijbanen, een stromingskanaal en nog veel meer. In de buurt van het vakantieappartement in Wagrain is een breed scala aan excursiemogelijkheden beschikbaar: een dagtocht naar Salzburg of de Hellbrunn Zoo - wandelingen door de omliggende valleien en de rustieke alpenweiden - het Waggerl-huis in Wagrain en nog veel meer. Broodjesservice voor een geslaagd ontbijt wordt ter plaatse aangeboden.

Ebensee (AT-16148)

Ebensee (AT-16149)

Ebensee (AT-16147)