• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Groepsboerderij De Twijfelaar aan de rand van de bossen HW266

Bij ons te gast:
Welkom in deze mooie rietgedekte boerderij uit 1874.

Wij zijn Roos Limburg en Hans Goslinga en beheren sinds november 2017 met veel plezier deze 'groepsherberg'. We woonden hiervoor in Senegal en hier in Nederland deed de kans zich voor deze boerderij over te nemen van Roos haar tante, Ria. Sindsdien werken we stap voor stap aan de 'look en feel' van deze plek met als doel onze gasten een onvergetelijke tijd te bieden.

De boerderij heeft een gezellige ruime keuken, uitgerust met onder andere een vaatwasser, vijf-pits gasstel, een grote oven, ruime diepvries en twee koelkasten. De keuken heeft een aaneengesloten eetruimte met een bar, een piano en openslaande deuren naar de binnentuin. Ook is er een aparte, huiselijke woonkamer met pelletkachel in het voorhuis. In totaal zijn er negen slaapkamers, waarvan de meeste zijn ingericht als tweepersoonskamer. Ook sanitaire voorzieningen zijn netjes en ruim voldoende aanwezig. Buiten is er de jeu de boules baan op de brink, de tuin, de moestuin, de overdekte vuurplaats en niet te vergeten het spelletjeshuis, alles voor een heerlijk verblijf.

Neem voor meer informatie / wensen contact met ons op, we denken graag mee.

Roos en Hans

Naast persoonlijke aandacht, warmte en comfort staan respect en acceptatie hoog in het vaandel. U kunt volop genieten van de natuur, heerlijk wandelen en prachtige fietstochten maken. U kunt als u dat wilt bij ons fietsen huren. Tevens kunt u gebruik maken van onze recreatieruimte en het grote grasveld.

Het maakt niet uit of u als groep, samen of alleen bij ons wilt verblijven. U zult merken dat een verblijf in de herberg een unieke en rustgevende ervaring zal zijn.

Verblijven in de herberg:
Voor de ontspanning is er een gezellige gelagkamer en een recreatieruimte. De herberg is knus ingericht en er hangt een gemoedelijke sfeer. De kamers zijn comfortabel en het uitgebreide ontbijt is bij de prijs inbegrepen (niet geldig voor groepen!). Als u echt comfort wilt, moet u de 4 persoons kamer/familiekamer zeker eens proberen!

De accommodatie ligt aan de rand van een dorpje tegen de bossen. De sfeervolle boerderij ligt centraal in een toeristische topregio tussen de boswachterijen van Appelscha (uitzichttoren, pretpark, openluchttheater) en Smilde en de Dwingeloose Heide (sterrenwacht, schaapskooi).

 

Bekijk op Google maps