• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Villapark IJsselhof

Parkinformatie.
IJsselhof is ruim opgezet met veel groen en water: om te zonnen, spelen, varen en vissen!
Voor de kleinere gasten is er een zwemvijver met natuurstrandje. Ook zijn er speeltuintjes verspreid over het park, is er een grote trampoline, tafeltennistafel, voetbal- en volleybalveld.

Villapark IJsselhof in Andijk, Is gelegen in Noord Holland aan het IJsselmeer, in de regio Westfriesland en ligt vlakbij Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. Met het Sprookjeswonderland, Bakkerijmuseum en het Enkhuizen museum, het Zuiderzeemuseum.
IJsselhof heeft luxe vakantievilla’s met sauna, een kindvriendelijk vakantiehuis voor 8 personen, luxe groepsaccommodaties als een 8 persoons vakantiebungalow, 12 persoons vakantiehuis en een 16 persoons familiebungalow.
Er zijn 2 honden per vakantievilla toegestaan.
 
Op het park en in de directe nabijheid vindt u verder alle denkbare faciliteiten: van (binnen)zwembad tot indoor speelparadijs, van supermarkt tot fijne restaurants en van recreatiegebied De Vooroever tot golfbanen. Tijdens schoolvakanties beleven kinderen de tijd van hun leven met het uitgebreide animatieprogramma onder enthousiaste leiding. Ook kunnen ze op de kinderboerderij dieren voeren en ponyrijden!

Weer of geen weer: niemand verveelt zich op Villavakantiepark IJsselhof. De sfeervolle Boerderij biedt aan alle leeftijden speelplezier. Kleintjes vermaken zich op het kleurrijke springkussen, aan de speeltafel en met allerhande speelgoed. Voor oudere kinderen staat er een voetbal- en een airhockey tafel.

En ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Even ontspannen? Dan is er de leeshoek of de draadloze internetverbinding. Bij mooi weer is het buitenterras geopend, met uitzicht op het speelveld. Kinderen zijn ongetwijfeld niet weg te slaan bij de trampoline en de speeltoestellen. Jongeren en volwassenen mogen graag een sportief balletje slaan op het volleybalveld. Valt het weer wat tegen, maar toch een vakantiekleurtje opdoen? Dan biedt de zonnebank uitkomst. De wasserette, met wasmachine en droger, maken het gemak compleet.

Zwembad.
Voor Villavakantiepark IJsselhof ligt zwembad “De Oase”. De Oase is een binnenzwembad met een watertemperatuur van ongeveer 31 graden. Het zwembad heeft een ruim recreatie bad, met bubbelbank en stroomversnelling/jetstream en een kleuter/peuter bad.

Alle gasten van Villavakantiepark IJsselhof kunnen gratis gebruik maken van overdekte zwembad "de Oase". U bent verzekerd van een leuke activiteit naast de deur! Of u nu op zoek bent naar een vakantiepark met zwembad, omdat u in de zomer tijdens de warmste dagen even lekker even wilt afkoelen, of omdat u in de winter juist wilt genieten van de weldadige warmte van een zwembad: bij Villavakantiepark IJsselhof bent u aan het juiste adres!
“De Oase” is een multifunctioneel zwembad, waar u als zwemliefhebber kan gaan sporten of recreëren. Het zwembad is overzichtelijk en kindvriendelijk. Bij mooi weer is de zonneweide naast het zwembad heerlijk om na een stukje gezwommen te hebben te zonnen.

Geniet van uw vakantie in het zwembad ‘’De Oase’’
Boek nu uw vakantiebungalow met overdekt zwembad!

In 2018 zal het jaarlijkse onderhoud van 8 januari t/m 16 februari 2018 plaats vinden. Het zwembad is dan gesloten.

In de omgeving zijn er meerdere alternatieven, wij adviseren De Zeehoek in Wervershoof (3 km), Enkhuizerzand in Enkhuizen (12 km) en De Waterhoorn in Hoorn (18 km).

Bekijk op Google maps