• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Landal Beach Resort Ooghduyne HW367

Neem uw hond mee
Natuurlijk mag de hond mee op vakantie, op vrijwel al onze parken zijn ze van harte welkom. Wilt u uw trouwe viervoeter extra verwennen, reserveer dan een speciale hondenbungalow. Aan alles is gedacht: van hondenmand en bench tot omheinde tuin en van een warme hondendouche op het park tot zelfs een speciaal hondenmenu in het restaurant. Hier gaat het gezegde 'geen beter leven dan een hondenleven' zeker op.
 
Op Landal Beach Resort Ooghduyne zijn hondenbungalows ingericht die beschikken over een kunststof hondenmand, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbakken. In de omheinde tuin kan de hond altijd gemakkelijk naar buiten. Ook zijn er op deze parken extra faciliteiten zoals een hondendouche en een veld waar honden los mogen lopen. 
 
Welkom bij Golfbaan Ooghduyne
U vindt Golfbaan Ooghduyne in Julianadorp aan Zee, vlakbij de duinen en de zee. De prachtig aangelegde 9-holes golfbaan met A-status heeft een open karakter en is dankzij de zandgrond vrijwel altijd speelbaar. Werk aan uw swing op de driving range on water of verbeter uw technieken op de voor iedereen toegankelijke oefenfaciliteiten. Of speelt u eens een ronde met vrienden en familie op de uitdagende par 3 familiebaan, waarvoor u niet in het bezit hoeft te zijn van een golfvaardigheidsbewijs.

Teaching Golfprofessional Robert-Jan Kleingeld neemt u graag mee in de wereld van de golfsport en leert u de fijne kneepjes van het vak. In een privéles, groepsles, themales of gedurende een gezellige en leerzame golfclinic. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

 

Bekijk op Google maps