• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Recreatiepark Samoza een gezellige gezinscamping op de Veluwe HW350

Camping.
Beleef het bij Camping Samoza, een echte gezellige gezinscamping met onder andere zwembaden en een manege. Ideaal als je wilt kamperen met kinderen in Nederland. Tijdens schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma en vrijwel alle activiteiten zijn gratis! Als je wilt kamperen met de hond dan hoef je ook niet verder te zoeken, want bij onze camping op de Veluwe zijn tot 4 honden gratis toegestaan!

Bungalow of Chalet
Bij Camping Samoza kun je unieke en compleet ingerichte 4- of 6-persoons vrijstaande bungalows en chalets huren. Alle bungalows en chalets zijn anders ingericht omdat deze in het bezit zijn van particulieren. Gebruik de zoek & boek filter om de accommodatie te vinden die alles heeft wat jij zoekt!
Voor het boeken van een bungalow of chalet dien je 21 jaar of ouder te zijn.
 
Jongerencamping met discotheek.
Kamperen met je vrienden bij jongerencamping Samoza!
Camping Samoza is dé camping op de Veluwe waar je met al je vrienden en/of vriendinnen je vakantie gaat vieren. Lekker stappen in de discotheek op de camping, relaxen, zwemmen en feesten! Het jongerenveld is geopend na de eindexamens tot en met de zomervakantie.
Ben jij tussen de 15* en 25 jaar? Dan ben je van harte welkom op het jongerenveld!

Seizoenplaats kamperen
Eén keer de tent opzetten en een heel seizoen laten staan, ideaal toch? Boek een seizoenplaats bij Camping Samoza en geniet het hele seizoen van het brede scala aan faciliteiten en activiteiten op de camping midden op de Veluwe. Een seizoenplaats loopt van eind maart tot eind oktober. Je kunt gratis douchen en gebruik maken van de vele faciliteiten die Camping Samoza biedt. 
 
Jaarplaatsen.
Wij verhuren bij Camping Samoza prachtige jaarplaatsen speciaal voor stacaravans en chalets. Heerlijk het hele jaar genieten van je eigen stacaravan of chalet midden in de prachtige natuur van de Veluwe.
Alle jaarplaatsen zijn of worden voorzien van 16 ampère elektra en een water-, riool-, televisie- en propaanaansluiting. Samen met ons kun je jouw jaarplaats indelen en voorzien van een leuk tuinhuisje of een mooie tuin. Zo geniet je het hele jaar van je eigen vakantiehuisje op een prachtige camping en natuurlijk van alle faciliteiten.
 
Faciliteiten bij Camping Samoza.
*Zwembaden
*Manege
*Restaurant
*Discotheek
*Supermarkt
 
Omgeving.
Zandverstuivingen, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken... Dat is de Veluwe! Maar de Veluwe biedt meer! Topattracties, beroemde musea, historische stadjes en volop gelegenheid om actief te zijn in de adembenemend mooie Veluwse natuur. 

De Veluwe is prachtig. Heuvelachtig, gevarieerd en uitgestrekt. Met verschillende soorten bos, heidevelden en zandvlakten. Rust en ruimte maar ook de bijzondere cultuurgeschiedenis. Dit alles maakt dat je heerlijk eindeloos kunt wandelen op de Veluwe. En dat elk seizoen! Kies uit vele wandelroutes en wandeltochten. Allemaal heel dichtbij, gewoon in Nederland! Bij de receptie zijn leuke wandelroutes en wandelkaarten beschikbaar.

De indrukwekkende landschappen maken ook hardlopen op de Veluwe tot een zeer bijzondere beleving. Er worden jaarlijks diverse Veluwelopen en Veluwetrails georganiseerd. Een prachtige ervaring! bijvoorbeeld de groenste 4Daagse van Nederland.