• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

De leukste kleinschalige 'hondencamping' HW329

Deze camping is bedoeld voor iedereen die houdt van natuur, rust en dieren. Dus als niet alleen jij een leuke vakantie wilt hebben met of zonder kinderen, maar je dat ook belangrijk vindt voor de honden die je hebt ben je hier op het goede adres!

Je honden kunnen hier volop genieten, mogen op het terrein gewoon los en er is geen limiet aan het aantal honden dat je mee mag nemen naar de camping. De honden dienen vanzelfsprekend geënt te zijn en sociaal gedrag te vertonen, zodat ze geen overlast of gevaar voor anderen kunnen betekenen.
 
Voor de honden is er voldoende ruimte om heerlijk te spelen met andere honden. Er is veel speelgoed en speeltoestellen voor de honden die vrij gebruikt mogen worden.

Op het terreintje zijn oa. een rechtopstaande tractorband en een speelbuis waar de honden doorheen kunnen. Onder de overkapping ligt behendigheidsmateriaal en een emmer met tennisballen en werper.

De meeste honden vinden het heerlijk om te spelen met en in water. Buiten de mogelijkheden tot zwemmen voor de hond hier in de omgeving, zijn er op de camping een aantal badjes aanwezig waar de hond heerlijk in kan spelen.
 
Voor kinderen is het hier geweldig, zowel voor de kleintjes als de grotere.
Op het terrein zelf zijn er veel speelmogelijkheden, van een zandbak, speelhuisje glijbaan en driewielertjes tot mamoet skelters, hangen met elkaar in de kapschuur, tafelvoetbal, tafeltennis, kampvuur, basketbal en natuurlijk lekker voetballen.

Er zijn veel dieren aanwezig op het terrein waarbij de kinderen mogen helpen verzorgen en eten geven.
Op 100 meter afstand is het Ronostrand, een groot zandstrand met schoon zwemwater, waar ook een ijsje of patatje gehaald kan worden. Je krijgt als je hier op de camping staat een pasje, zodat je zonder entreegeld naar binnen kan. Je loopt erheen met een handdoekje over de schouder. 
 
De camping biedt veel extra's:

Op het terrein is een grote vuurplaats waar 's avonds een gezellig kampvuur gemaakt kan worden en waar de kinderen heerlijke broodjes kunnen bakken of marshmallows kunnen roosteren!

Natuurlijk is er op de camping Wifi, en op de camping staan wat picknicktafels die gebruikt mogen worden!

Er zijn een aantal speeltoestellen voor kinderen en honden op de camping. Daarnaast zijn er fietjes en skelters die gebruikt kunnen worden. ( graag terug zetten na gebruik)

Er is een 'slecht weer' kapschuur. Hier kun je tafeltennissen, tafelvoetballen en sjoelen of relaxed een boek lezen. Er ligt in deze ruimte een uitgebreide map met toeristische informatie en routes uit de omgeving. Er staat een koelkast en barbeque die gebruikt kan worden.

Er zijn 3 eigen paarden en pony's waar mee gereden of gespeeld kan worden. We hebben een buitenbak.
Naast onze paarden bestaat de mogelijkheid je eigen paard mee te nemen op vakantie en hier heerlijke buitenritten te maken.

In de zomer zijn er kippeneieren te koop en ( onbespoten) groente en fruit uit eigen moestuin. .

Omdat veel hondenbezitters tegenwoordig vers vlees voeren en dat in de vakantie wel eens een probleem kan zijn, is er bij ons vers hondenvlees te koop per kilo 

Bekijk op Google maps