• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Parkcamping de Graafschap HW013

De Camping.
Brede kronkelende paden en vele struiken en bomen verdelen deze karaktervolle groene Parkcamping in royale kampeerplaatsen met veel zon en privacy. Alle plaatsen zijn voorzien van water, elektra (6 tot 16 amp), afvoer op riolering, centrale antenne en de mogelijkheid tot draadloos internet. Er zijn twee moderne en verwarmde sanitairgebouwen. Zo is het zomer en winter comfortabel kamperen. Warm water en douche gebruik is gratis.

De camping ligt aan de rand van de Kruisbergse bossen tussen Doetinchem en Hummelo in de gemeente Bronckhorst, één groot, groen wandel- en fietsgebied. Een aanrader voor de echte rustzoeker en natuurgenieter! De Loenhorsterweg is een zeer rustige weg die alleen toegankelijk is voor bestemmingsverkeer mede hierdoor wordt de rust gewaarborgd.

Dankzij het eigen natuurbeheersplan zijn de afgelopen jaren liefst 32 soorten vogels op de camping waargenomen. Wanneer u tegen het einde van de middag vanaf de camping het bos in loopt moet u niet verbaasd zijn om het pad te kruisen met een ree.

Als u in het bezit bent van een ACSI, CCA of BestDeal kaart dan kunt u bij ons 40 weken per jaar kamperen vanaf slechts € 17,- per nacht op een Comfort-plaats o.b.v 2 personen, caravan/camper, elektra (8 Amp incl 5 kWh p/d), auto,centrale-antenne,internet en inclusief douche gebruik en warm water. Honden zijn toegestaan.
 
Omgeving.
Parkcamping de Graafschap ligt aan de rand van de Kruisbergse bossen tussen Doetinchem en Hummelo in de gemeente Bronckhorst,één groot, groen wandel- en fietsgebied.

De toegangsweg van de camping sluit direct aan op het uitgebreide knooppunten-netwerk van de Achterhoek. Tevens zijn gratis fietsroutes te verkrijgen in de receptie die u naar en langdownload (1)
s de mooiste plekjes in Hummelo en omgeving leiden o.a. Doesburg,Zutphen en het kleinstestadje van Nederland: Bronkhorst.Ook heel leuk is deze QR-route!
 
Faciliteiten

Sanitair
Parkcamping De Graafschap heeft twee moderne en uiterst schone verwarmcamping juni 2013 020de sanitair-units. Elke unit heeft aparte dames- en herentoiletten en afsluitbare wastafel- en douchecabines. Gebruik van douche en warm water is gratis. Tevens beschikken wij over een extra verwarmde baby-ruimte.

Privé sanitair
Sinds medio 2014 beschikt de camping over 20 Comfort Riant plaatsen met zeer modern privé sanitair,de units zijn alle voorzien van ruime douche,toilet,wastafel en centrale verwarming.juli 2014 028

Wasmachines en droger
Op de camping is er een aparte wasserette met twee wasmachines, één droger, centrifuge en strijkplank met strijkijzer. Tevens is hier gelegenheid voor de handwas. Voor het gebruik van de wasmachines en droger kunt u in de receptie wasmunten en drogermunten kopen.

Wifi
Op alle kampeerplaatsen kunt u tegen betaling10 draadloos internetten met uw eigen laptop, iPad of tablet.Rondom de receptie en in de horeca kunt u gratis gebruik maken van internet.

Schuilplaats
De camping heeft een schuilplaats voor doortrekkende gasten met trekkerstentjes of bij minder mooi weer te koken en te zitten.

Kantine12
In de Kantine bent u van harte welkom voor een hapje en of drankje tegen een zeer schappelijke prijs. Belangrijke sportuitzendingen worden hier op groot scherm uitgezonden.

Receptie
In de receptie kunt u o.a. terecht voor gratis fietsroutes, informatiefolders 13van bezienswaardigheden, fietskaarten, kranten of gewoon voor een gezellig praatje. In het hoogseizoen kunt u bij ons broodjes bestellen. Ook hebben wij een klein assortiment aan ‘vergeten’ boodschappen.

Fiets verhuur
Wij verhuren het gehele jaar door in samenwerking met de lokale fietsenmaker dames-, heren- en kinderfietsen . Tevens is het mogelijk elektrische fietsen, tandems, mountainbikes en kinderzitjes te huren.
 

Bekijk op Google maps