• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Dorpswoning De Boerderij HW061

Voor Kerst en Oud en Nieuw 2020/21 worden de Dorpswoningen enkel voor een hele week van maandag 21 tot maandag 28 december en van maandag 28 december tot maandag 4 januari verhuurd
 
Vakantieboerderij’ (12 pers.) in het Brabantse Leenderstrijp te midden van andere historische boerderijen, met uitkijk over de weilanden. Het is sfeervol, royaal en modern ingericht maar bezit zeker nog de leuke authentieke details van vroeger, zoals de prachtige schouw met plattebuiskachel en authentieke tegelvloer. De woonboerderij, die plek biedt aan 12 personen, ligt op een enorm stuk grond (8.860 m2) dus heeft een gigantische achtertuin….bij mooi weer staan de ligstoelen klaar, is er een terras met stoere steigerhouten eettafel en hangt de hangmat al in de boom. En dat terwijl uw kinderen meer dan plek genoeg hebben om op ontdekking te gaan. Een heerlijke boerderij dus voor families, vriendengroepen of een zakelijk verblijf.

De Boerderij is zeer royaal (ca 1.450 m3) en straalt warmte en authenticiteit uit. Door het gebruik van mooie, warme kleuren, gecombineerd met stoere materialen en de rietgedekte kap zal dit vakantiehuis je als een warme deken omarmen! Bij aankomst zijn uw bedden opgedekt, brandt het licht en is de kachel aan.

Een échte boerderij dus met een goed uitgeruste nieuwe keuken en een enorme woonkamer met open haard. 6 slaapkamers, 2 badkamers en een grote speelkamer waar de kleine én grote kinderen zich prima kunnen vermaken.

Begane grond
Nieuwe stoere keuken met o.a. een 6 pits gasfornuis, oven, en vaatwasser. Deur naar terras. Enorme woonkamer met authentieke plavuizen vloer, sfeervolle open haard. Bijkeuken met wasmachine en droger. Tweede kamer met plattebuis-kachel. 3 slaapkamers, allen voor 2 personen, 2 badkamers en een opkamer ook voor 2 personen. Kinderbedje en stoel op aanvraag.

1e Verdieping
2 ruime slaapkamers, weer elk voor twee personen.

Een enorme speelkamer met tafelvoetbalspel, pingpongtafel, TV, spelletjes en nog meer leuk speelgoed voor groot en klein.

Deze dorpswoning is landelijk gelegen in het centrum van Leenderstrijp, toch staat u met een paar voetstappen midden in natuurgebied De Riesten.

Bekijk op Google maps