• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Villa op Landgoed Bergvliet HW364

Villa’s in de natuur
De villa’s van Landgoed Bergvliet worden omringd door de natuur en zijn ontworpen om optimaal comfort en luxe te bieden, met respect voor het milieu en de omgeving.

Golfbaan
Onze 18 holes-wedstrijdbaan is dagelijks geopend en heeft een unieke driving range, drie oefenbanen, een golfschool en een golfwinkel. Golfers van elk niveau zijn welkom op basis van green fee.
De villa's: ontworpen voor comfort
In Bergvliet heeft u keuze uit drie types villa’s: de Birdie, Eagle en Albatros.
BIRDIE – Luxe villa voor 4 personen
Villa Birdie is een gelijkvloerse vakantiewoning met 2 slaapkamers met elk een eigen luxe badkamer.
EAGLE - Luxe villa voor 8 personen
Villatype Eagle heeft 2 verdiepingen met in totaal 4 slaapkamers met allemaal een eigen luxe badkamer.
ALBATROS - Luxe villa voor 12 personen
Villatype Albatros heeft 2 verdiepingen met in totaal maar liefst 6 slaapkamers met allemaal een eigen luxe badkamer.

Verder heeft elke villa een ruime entree en hal en een deels overdekte veranda. Hier is het heerlijk zitten aan de grote tafel naast de buitenhaard. Daarnaast heeft uw villa een ruime woonkamer met een glazen schuifdeur voor veel lichtinval en een gezellige open keuken. In de villa vindt u een kleine berging, bijvoorbeeld voor uw golftassen.

Eigentijds en warm interieur
Het smaakvolle interieur is helemaal gericht op onbezorgd genieten. Elk interieurobject is zorgvuldig gekozen op functionaliteit en sfeerbeleving. Van de grote, slanke eettafel met eikenblad tot en met het tapijt en het bestek. De villa’s hebben een moderne en warme uitstraling door het gebruik van robuuste en natuurlijk materialen. Alle meubels zijn bijvoorbeeld gemaakt van duurzaam hout. De eigen privébadkamer geeft elke slaapkamer het comfort van een hotelsuite. Een luxe die u op geen enkel ander vakantiepark zult tegenkomen!

De omgeving
Eropuit in de natuur
Landgoed Bergvliet ligt midden in een schilderachtig stukje Brabantse natuur. Vanuit het park loopt of fietst u een afwisselend landschap in waar bossen, heidevelden, vennen en akkerland elkaar afwisselen. In de directie nabijheid liggen de Vrachelse Heide en landschapspark de Open Linie. Andere natuurgebieden in de omgeving zijn Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, met zijn indrukwekkende zandverstuivingen, en – ten noorden van Landgoed Bergvliet – Nationaal Park De Biesbosch.