• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Vakantiehuis De Anserden in Drenthe HW272

De woning bestaat uit een ruime, zonnige woonkamer met open keuken en een gezellige gaskachel. Er is een fraaie hal en de moderne badkamer is voorzien van ligbad, douche en toilet. Daarnaast is er een comfortabele slaapkamer met tweepersoonsbed en een kleinere slaapkamer met een stapelbed.

De woning is voorzien van laminaat en c.v. en is geschikt voor vier personen. Het plaatsen van een bijzetbed is mogelijk.

Rondom het huis vindt u een terras waar u kunt genieten van de natuur en de tuin. Soms ziet u 's ochtends eekhoorns van boom tot boom springen en hoort u de buizerds overvliegen. De kinderen kunnen heerlijk buiten spelen.
 
Vakantie rond het Dwingelderveld is genieten van:
stilte, rust en ruimte
uitgestrekte heide en prachtige bossen
fietsen, wandelen, picknicken en zwemmen
mountainbiken, skaten, nordic walking, letterboxen
kunst, archeologie en cultuur

Het Nationaal Park Dwingelderveld
Neem wandelschoenen en laarzen mee want, ... het Nationaal Park Dwingelderveld kan het best te voet of per fiets verkend te worden. Er zijn oneindig veel routes die u meenemen op een reis door grasland, heide en bos. Verbaas u over de schoonheid van brink- en esdorpen, weidelandschap met houtwallen, over zand-, klinker- en schelpenpaden. Werkelijk uren wandelen zonder een auto tegen te komen!

Activiteiten
Bezoek bijvoorbeeld het bezoekerscentrum van Natuur Monumenten of geniet van de absolute rust tijdens een kop koffie bij het theehuys Anserdennen. Onopgemerkt gluren vanuit de verschillende vogelobservatieposten. Vele soorten vogels, roffelende spechten, kwetterende vinken, indrukwekkende roofvogels, reeën, vossen, vlinders (meer dan veertig soorten kleurige fladderaars) en... teveel om op te noemen. Kom en beleef het!

Bij het beheren van het natuurgebied wordt er gebruik gemaakt van dieren; zo grazen er runderen en twee schaapskuddes van zo'n 500 schapen. Bij een tocht over de heide kunt u ze van verre zien en een praatje maken met de herder.
 
Honden welkom
Ook uw hond is van harte welkom. Natuurlijk op het terrein aangelijnd maar om ons heen heeft u alle ruimte om uren met uw hond te wandelen of te fietsen.
Samen met uw hond ontspannen, lange wandelingen en s'avonds beide uitgeteld voor de open haard.

Bekijk op Google maps