• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Vakantiehuis aan de rand van bossen HW346

Naast persoonlijke aandacht, warmte en comfort staan respect en acceptatie hoog in het vaandel. U kunt volop genieten van de natuur, heerlijk wandelen en prachtige fietstochten maken. U kunt als u dat wilt bij ons fietsen huren. Tevens kunt u gebruik maken van onze recreatieruimte en het grote grasveld.

Het milieu gaat ons aan het hart:
De Milieubarometer is hét keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf. De Milieubarometer staat garant voor de inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt.

Het maakt niet uit of u als groep, samen of alleen bij ons wilt verblijven. U zult merken dat een verblijf hier een unieke en rustgevende ervaring zal zijn.
 
Achter onze herberg staat deze vakantiewoning, die U kunt huren.
Dit huis biedt plaats aan acht gasten, is voorzien van alle comfort, vide en loggia. Ook kunt U de herberg én de woning huren. Zowel de herberg als het huis bieden U veel privacy in een aangename ambiance.
 
Indeling vakantiehuis:
2 tweepers. slaapkamers (2x1 beneden, 1x2 boven) en 4 slaapplaatsen op de vide. Een van de slaapkamers is een bruidssuite. 2 kinderbedden. Dekbedden.
Keuken met groot 5-pits fornuis, dubbele oven en afwasmachine. Wasmachine voor gezamenlijk gebruik.

Bekijk op Google maps