• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

B&B aan de rand van bossen HW267

De sfeervolle B&B biedt verschillende faciliteiten, om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voor de ontspanning is er een gezellige gelagkamer en een recreatieruimte. De herberg is knus ingericht en er hangt een gemoedelijke sfeer. De kamers zijn comfortabel en het uitgebreide ontbijt is bij de prijs inbegrepen (niet geldig voor groepen!).

Bij ons te gast:
Naast persoonlijke aandacht, warmte en comfort staan respect en acceptatie hoog in het vaandel. U kunt volop genieten van de natuur, heerlijk wandelen en prachtige fietstochten maken. U kunt als u dat wilt bij ons fietsen huren. Tevens kunt u gebruik maken van onze recreatieruimte en het grote grasveld.

Evenementen:
Op zoek naar een locatie voor uw feest of evenement? Dan is de herberg een schitterende locatie. Aangezien u ook kunt overnachten in onze locatie bestaat de mogelijkheid om een evenement te organiseren die meerdere dagen duurt. Als het nu gaat om een cursus of om een teambuildingsessie. Onze unieke locatie is uitermate geschikt voor die groepen die naast de verplichtte onderdelen wil genieten van een geweldige omgeving.

Verder is er de mogelijkheid dat u gebruik maakt van onze service om zaken te organiseren zoals een lunch of koffietafel. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen om diverse activiteiten te plannen die plaats vinden in de mooie omgeving van de herberg. Zo kunt u denken aan:

- Fietsen in een prachtige bosrijke omgeving (Fietsen zijn te huur).
- Op loopafstand kunt U kanoën, vissen en paardrijden.
- Een rondrit met tractor en wagen.
- Een bezoek aan een speel- en knuffel boerderij.
- Voor meer mogelijkheden in de omgeving kunt u de website van de VVV raadplegen.

Bekijk op Google maps