• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Keuterij Deluxe Drostenveen aan het Nationaal Park Dwingelderveld HW268

Naast een sfeervolle groene camping, kunt u kiezen uit zes unieke plaggenhutten, mét bedsteden, voor een bijzonder en typisch Drents verblijf!

Vanaf het terrein loopt of fietst u zo het bos in of de hei op, want tijdens uw verblijf heeft u als 'achtertuin' het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld.
U kunt uw auto tijdens uw vakantie dus laten staan! U hoeft niet naar het einde van de wereld om ‘er tussenuit’ te zijn. Op deze bijzondere plek komt u gegarandeerd écht tot rust en kunt u genieten van elkaar, de pure natuur, fijne restaurants en veel gezelligheid in de omgeving.
 
In dit luxe 5-persoons vakantieverblijf komt de natuur bijna tot op uw ontbijtbord. Deze plaggenhut is eigenlijk is een heel klein boerderijtje, een zg. keuterij. Zo'n 100 jaar geleden woonden hier mensen die naast hun werk als daggelder bij een grote boer, thuis ook nog een paar koeien of geiten hadden.

Eigenlijk is een plaggenhut of keuterij dus niet compleet zonder en stal met dieren en daar hebben we wat op gevonden!

Vanaf de keukentafel kijkt u direct in de stal van Greet en Gerrit; Uw geiten voor deze week! De speciale glazen wand zorgt ervoor dat u Greet en Gerrit wel kunt zien, maar niet kunt ruiken. Voor kinderen een leuke gelegenheid om een week lang 'te boeren', want ze mógen de geit zelf verzorgen. (U kunt dus aangeven met of zonder geit.)

Vakantie in een plaggenhut de luxe is genieten van de charme van toen, met de luxe van nu. Drostenveen is o.a. uitgerust met: keuken, eetkamer, zitkamer, 3 bedsteden ( 1x 2pers., 1x 1 pers en 1x twijfelaar, dus 5 slaapplaatsen), open haard, douche en toilet, vloerverwarming en buiten een picknicktafel en 2 rotanstoelen.

Wat dient u mee te nemen:

Hoeslakens (2x 2-persoons en 1x 1-persoons), dekbedhoezen, kussenslopen en hand- en keukendoeken e.d. Dekbedden en kussens zijn aanwezig.

Bekijk op Google maps