• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Landal Villapark Vogelmient De Koog Texel HW043

Luxe vrijstaande villa's tot 8 personen.
 
Parkeren
U kunt maximaal twee auto's bij de villa parkeren. Meerdere auto's kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats.

Texels Parkeervignet
Met het Texels e-vignet kunt u parkeren in de betaalde parkeergebieden op Texel. Kijk voor meer informatie en het online bestellen op de website. Zonder dit vignet betaalt u via de parkeerautomaat € 2,50 per uur.


Overtocht
Vanaf Den Helder gaat er elk uur een veerboot naar Texel, verzorgd door TESO. U hoeft geen datum of tijdslot te reserveren voor deze dienst. Wel kunt u hier alvast een retourticket kopen en eventueel uw auto of ander vervoersmiddel registreren voor automatische toegang. Kijk ook op de website voor tarieven en actuele informatie over de veerdienst.

Openbaar vervoer
Als u met het openbaar vervoer naar Texel wilt komen, reis dan met de trein tot aan Den Helder. Vanaf het NS-station in Den Helder vertrekt om 12 minuten over het hele uur een Texelhopperbus (lijn 28) naar de Veerhaven. Deze bus rijdt de boot op en brengt u dan naar Den Burg en De Koog. De lijndienst rijdt alleen reguliere afvaarten. Uw OV-chipkaart is niet geldig op deze lijn. Een rit met de Texelhopper dient altijd vooraf te worden gereserveerd en betaald. Voor meer informatie en tarieven kunt u terecht op de website of bel naar +31-(0)222 78 40 00.

Bekijk op Google maps