• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Camping 't Veld met de hond in Overijssel HW004

Kamperen in Overijssel

Kleinschalig kamperen in Overijssel? Camping 't Veld is, met zo'n 100 kampeerplekken, de kleinste 5-sterren camping van Nederland. Voor een fijne en ontspannen vakantie bieden wij, ondanks onze kleinschaligheid, wel een uitgebreid aanbod faciliteiten.

Bij ons beleef je een gezellige familievakantie waar voor jong en oud van alles te doen is.

Kamperen in Overijssel is bij ons mogelijk met een tent, caravan, vouwwagen, camper (wij hebben een camperstort), met of zonder hond en zelfs met privé sanitair! Mogelijkheden genoeg voor jouw ideale vakantie.

Gaat jouw hond ook altijd mee als je op vakantie gaat?

Kamperen met je hond in Nederland is bij Camping 't Veld heel normaal. Wij hebben dan ook verschillende kampeervelden waar jouw hond van harte welkom is.

Op onze camping in Nederland met hond is er per kampeerplek twéé huisdieren toegestaan. Vanzelfsprekend is je hond op de camping aangelijnd en wordt deze buiten de camping uitgelaten.

Niet alleen is onze kleine camping in Overijssel huisdiervriendelijk, ook aan de kinderen is gedacht. De vele kindvriendelijke faciliteiten en activiteiten voor jong én oud zorgen ervoor dat het gehele gezin, inclusief hond, een fijne vakantie beleeft.

Bekijk op Google maps