• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Vakantiehuis Catrien met hond op Ameland HW048

Wie zijn vakantie op Ameland doorbrengt krijgt niet de kans zich te vervelen. Wat het weer betreft scoort Ameland gunstig. Door het koele Noordzeewater valt er op het eiland relatief minder regen dan op het vasteland., het aantal zonneuren ligt daarentegen weer hoger.
Buitenactiviteiten kunnen dan volop bedreven worden, individueel of in teamverband. Ameland heeft veel te bieden voor zowel actieve vakantiegangers als stille genieters!

De huizen liggen op het ruime, groene erf van onze boerderij. Geschikt om samen te huren. Elk huis heeft een eigen tuin.
De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1500 meter. Het centrum van Nes ligt op slechts 3 minuten lopen.

Indeling:
Beneden de woonkamer met open keuken.
Badkamer met douche en toilet.
Boven bevinden zich 2 slaapkamers:
1 slaapkamers met een tweepersoons bed en een éénpersoons bed. 1 slaapkamer met 2 éénpersoons bedden

De inrichting van de huizen verschilt wel iets, maar is functioneel gelijk, hebben elk een eigen tuin met terras.De woningen kunnen ook samen gehuurd worden door 10 personen. In de hal zit namelijk een deur die beide kanten met elkaar verbind. Als de gasten niet bij elkaar horen gaat hij op slot en anders laten we hem open. Aangezien het 2 woningen zijn kun je als gezin op jezelf zijn als bijv. de kinderen op bed moeten en overdag de deur open laten. De woonkamer/keuken van 1 woning is groot genoeg om samen te eten.

U mag -in overleg- een huisdier meenemen.

Bekijk op Google maps