• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Waterpark Belterwiede HW319

Waterpark Belterwiede
Varend vanaf uw eigen villa varend het meer op, vissen vanaf uw steiger of genieten van de leuke arrangementen die Waterpark Belterwiede te bieden heeft. Het bungalowpark biedt 4-. 6- en 10-persoons rietgedekte vakantiewoningen aan die allemaal gelegen zijn aan het meer de Belterwijde.
 
Voor een heerlijke vakantiebestemming hoeft u niet per se naar het buitenland, want ook Nederland heeft genoeg onvergetelijke vakantiebestemmingen welke u eens bezocht moet hebben. Ook de provincie Overijssel heeft veel te bieden, zeker als u kiest voor natuur, rust en een waterrijke omgeving. Een van deze bestemmingen is Waterpark Belterwiede, een vakantiepark waar u zich – met name door de prachtige omgeving – geen moment zult vervelen!
 
Neem je huisdier gezellig mee naar Waterpark Belterwiede
Een vakantie met het gezin is niet compleet zonder uw trouwe viervoeter. Op Waterpark Belterwiede zijn verschillende vakantiewoningen waar huisdieren welkom zijn. Hierdoor kunt u en uw huisdier komen genieten van een heerlijk weekendje of midweek weg.
 
Vakantiehuis aan het water
Alle vakantiehuizen bevinden zich op drie kleine landtongen aan het water van het meer, waardoor je kunt genieten van kabbelende waterpartijen. Met de karakteristieke rieten daken, vormen de vakantiehuizen een klein waterdorp op zich.
 

Bekijk op Google maps