• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Groepsaccommodatie 15 tot 40 personen met hond Drenthe HW280

Een deel van de slaapkamers liggen op een met personenlift bereikbare verdieping. Het hele huis is voorzien van vloerverwarming. Rondom het vakantieverblijf zijn ruime terrassen aangelegd met barbecueplaats.
Het Huis:
De woonkamer met speksteenkachel voor koele avonden heeft een televisie met video. Er zijn gezelschapsspelletjes om een knusse avond met elkaar door te brengen. In het eetgedeelte kan men in kleinere en grotere groepen eten. De 14 verschillende slaapkamers zijn vriendelijk ingericht en voorzien van op hoogte verstelbare bedden. De toiletten en badkamers zijn rolstoelvriendelijk evenals de rest van het huis.

Als u zelf wilt koken kunt u gebruik maken van de keuken. Hij is voorzien van alles wat u nodig heeft. Mocht u eens een keertje niet willen koken dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor volpension (ontbijt, avondmaaltijd en koffie en thee onbeperkt). Onze kok heeft inmiddels al de nodige jaren ervaring. Mocht u speciale (dieet) wensen hebben dan houden wij daar natuurlijk rekening mee.

Voor uw eigen lekkere hapjes kunt u terecht bij de C1000 bij ons in het dorp. De boodschappen worden zelfs afgeleverd als u uw lijstje aan hen doorgeeft.

De circa 67.000 vierkante meter grond is omzoomd met bomen en struiken. U kunt om het huis wandelen, barbecuen en spelen.
Wat is er zoal te doen in de omgeving:
Als eerste valt de Kibbelkoele op. Een prachtige grote bosvijver die zich op loopafstand van het vakantiehuis bevindt. Deze bosvijver biedt voor groot en klein de mogelijkheid om heerlijk te genieten van het water en het zandstrand. Naar het water toe loopt een verhard pad zodat ook mensen met een rolstoel het water in kunnen. Bij de Kibbelkoele zijn ook aangepaste toiletten aanwezig. De weg om de Kibbelkoele heen leent zich bij uitstek om bij alle jaargetijden een heerlijke wandeling te maken.

U hoeft slechts 200 meter te lopen voor een heerlijke boswandeling, vooral in de herfst krijgt u een prachtig kleurpallet voorgeschoteld.

In de directe omgeving zijn er verschillende activiteiten te beleven. Orvelte, een nostalgisch museum dorp, de hunebedden, molens, het museum Ellert en Brammert, huifkarrijden, het boomkroonpad en natuurlijk europa`s mooiste dierentuin in Emmen. Er is nog meer te beleven. Daarvoor hebben we een map samengesteld met allerlei ideeŽn, wij helpen u graag.†

Bekijk op Google maps