• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Bungalow 6 personen met hond en paard HW300

Het vakantiepark ligt midden in de natuur en is een ideaal punt voor het ondernemen van tochtjes in de omgeving of dagtochten naar iets verder gelegen bezienswaardigheden.
De omgeving is uitermate geschikt voor liefhebbers van paardensport. Enkele maneges op korte afstand en diverse uitgezette routes voor ruiter en koetsier door de prachtige omgeving. Het recreatiepark biedt haar gasten de mogelijkheid eigen paard(en) of pony('s) mee te nemen en in de nabijheid van het park te stallen. U kunt uw trailer bij de stalling parkeren.
De ruime vakantiewoning onderscheidt zich door luxe, sfeer en comfort. Zo is de woning o.a. ingericht met designmeubilair. De woning beschikt over een eigen oprit met parkeerplaats direct naast de woning en over een fraaie goed onderhouden tuin.

Exclusief voor u als onze gast hebben wij een overeenkomst met het overdekte bad in Winterswijk. De toegang is voor u namelijk met door ons verstrekte kaartjes, gratis.

Indeling:
Twee verdiepingen, geschikt voor bewoning t/m 4 personen
2 Afzonderlijke slaapkamers,1 badkamers, Sauna.
Woonkamer met ruime living, voldoende zitgelegenheid, gezellige (gas) haard,CD speler, Video TV/sateliet (ook op alle slaapkamers)
Prachtige grote keuken met alle voorzieningen zoals:keramische kookplaat,oven,koelkast met vriesvak, afwasmachine en combimagnetron, Wasmachine en wasdroger.
Eigen terras met tuinmeubilair. Berging/schuur
 
Vakantiepark is geschikt voor verschillende doelgroepen, jong en oud. Of u uw vakantie actief of passief wilt beleven, het is hier mogelijk.
's Morgens wakker worden met het geluid van fluitende vogels.
Een heerlijk ontbijt in alle rust op uw eigen terras in de schitterende tuin of binnen in de luxe woning waar u zo de natuur inkijkt.
Geen geraas van auto's, alle mogelijkheid om te genieten van hetgeen er in Nederland nog maar weing is .......prachtige flora en fauna en .....ruimte.

U houdt van fietsen wandelen en skaten.
Geen geraas van auto's over snelwegen. U fiets of wandelt over landwegen met schitterende landschappen, oude boerderijen, akkers en velden. Even rusten langs een kroelend beekje, vogels spotten.

Speciale aandacht voor gast en paard.
Vakantiepark heeft bijzondere aandacht en faciliteiten voor gasten die hun vakantie willen combineren met hun liefhebberij voor de paardensport.
Het afwisselende landschap van Winterswijk met zijn vele zandwegen en paden biedt ruiters en koetsiers veel mogelijkheden.
Ons recreatiepark richt zich dan ook in het bijzonder op gasten die hun vakantie willen combineren met hun liefhebberij voor de paardensport.
Hen kunnen wij naast diverse faciliteiten een prachtige omgeving bieden, welke uiterst geschikt is voor het bedrijven van deze sporttak.
Neem uw eigen paard -pony en koets mee.
Recreatiepark biedt haar gasten de mogelijkheid eigen paard(en) of pony('s) mee te nemen en te stallen.
U kunt uw trailer bij de stalling parkeren. Wij beschikken over enkele weilanden zodat uw trouwe viervoeter ook een weidegang kan maken.

Het park heeft een eigen moderne manege.
Direct bij het park beschikken wij over een moderne manege. Deze is nog niet geheel gereed maar wel gebruiksklaar.
De manege voldoet aan alle moderne eisen en is voor verschillende doeleinden geschikt. Het biedt ondermeer uitstekende ruiterfaciliteiten speciaal voor de gebruikers van onze recreatiewoningen.
Er is een buitenbak en de omgeving leent zich uitstekend voor buitenritten. Het park ligt direct aan diverse routes voor ruiter en koetsier welke door het prachtige rustieke landschap van de Achterhoek lopen. Er zijn diverse routekaarten.

Ook kunt u een paard / pony huren en lessen volgen.
Pension voor uw Paard.
Exclusief voor gasten van het recreatiepark biedt de manege afzonderlijke voorzieningen van hoog niveau voor pensionpaarden. Het zal uw paard of pony aan niets ontbreken en het dier zal, net als u genieten van een zorgeloze vakantie. Voor u betekent dit dat de paarden en pony's door ons worden gevoerd en dat de stallen door ons worden uitgemest. In de stallen heerst overigens een prima en constant klimaat. Op de pagina PRIJZEN worden de kosten vermeld.

Koets- en huifkartochten
Wij organiseren ook koetstochten voor gezelschappen v.a. 4 personen, al dan niet met tussenstops, lunchbuffet, picknick etc. Huur van diverse koetsen met koetsier is mogelijk voor huwelijken en andere gelegenheden.

Bekijk op Google maps