• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Vakantiehuis op park met hond en paard HW299

De ligging van de parken met de aangeboden recreatiewoningen is uniek. U ligt in een bosrijk buitengebied op 50 tot 200 meter van recreatieplas ’t Hilgelo. Heerlijk om te recreëren, zwemmen, zonnen, surfen etc. maar ook een geweldige omgeving voor de actieve huurders. Hardlopen, mountainbiken, fietsen, wandelen, paardrijden etc. zijn in de directe nabijheid mogelijk. Via NIETHOF Restaurant kunt u arrangementen reserveren als paard- en ponyrijden (huurmogelijkheden), huifkartochten, koetstochten, overdekt quadrijden voor klein en groot, spelletjes en vermaak etc. Het recreatiepark biedt u een hoge mate van privacy, landelijke ligging tussen houtwallen, midden in een natuurgebied en op korte (loop)afstand van recreatieplas
“t Hilgelo”.

Indeling:
Benedenverdieping: Woonkamer, met hierin een gezellige en comfortabele gasgestookte “open haard”, SAT-KTV met ca.80-100 mondiale zenders en een gecombineerde DVD/Videorecorder, een heerlijk comfortabele zithoek en een zespersoons eethoek. De open luxe inbouwkeuken is voorzien van alle inbouwapparatuur als vaatwasser, afzuigkap, keramische kookplaat, combi-magnetron en koelkast met diepvriesvak.
Aan de voorzijde in de woning bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoons bed (2.00 x 1.80). In de slaapkamer is een KTV inclusief videorecorder aanwezig.
Verder bevindt zich aan de voorzijde een luxe badkamer met o.a. vloerverwarming en een bubbelbad. Achter een glazen deur staan de wasmachine en wasdroger opgesteld.
Bovenverdieping: Aan de voor- en achterzijde bevindt zich een slaapkamer met twee éénpersoons bedden. Hier is ook een kluisje aanwezig. Beide slaapkamers zijn voorzien van een KTV inclusief videorecorder en ruime vaste inbouwkasten.
Tussen de voor- en achterslaapkamers is de tweede badkamer met wastafel, toilet en douchecabine. Tevens verkrijgt u toegang naar de ruime luxe sauna.
 
Indien u uw paard(en) of pony(‘s) wenst mee te nemen, is er een stallingsmogelijkheid en dat geldt ook voor uw trailer/vrachtwagen in de directe omgeving. Ook is er een overdekte binnenbak bij de manege (gratis) ter beschikking, waarbij een leuke kantine (zelfbediening) is gevestigd.

U komt met het maken van een buitenrit en/of het huren van een huifkar of koets (incl. koetsier) op misschien wel de mooiste en unieke plekjes van Winterswijk. 

Bekijk op Google maps