• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Dogtravel

Wij genieten als jij geniet. Onze gidsen zorgen voor de mooiste wandelingen met zoveel mogelijk losloopmogelijkheden voor de honden. Onderweg leggen wij je in de watten met een verzorgde lunch en op de thuisbasis, dit kan een camping, vakantiehuis of een andere accommodatie zijn, zetten we heerlijke hapjes voor en gezonde maaltijden. Er wordt van jou verwacht dat je niet helpt met afwassen of andere corvee taken. Je bent immers op vakantie. Onze snoeppot (die nooit leeg gaat) is legendarisch. Een weekend of een week; gewoon even op vakantie met je hond.

Voor de liefhebbers hebben we themavakanties zoals dogdance of sport en spel. We maken gebruik van trainers die hun sporen in de hondenwereld verdiend hebben en die je – op welk niveau ook – begeleiden naar een stapje verder.

Onze vakanties zijn echte groepsreizen. We vinden het fijn als we de maaltijden gezamenlijk gebruiken en de wandelingen zijn onder leiding van een gids. In het programma zit voldoende ruimte om even niet in de groep te hoeven zijn. Bijvoorbeeld na de wandeling en voor het avondeten. Je kan dan zelf bepalen of je de groep opzoekt in onze partytent of groepsruimte of dat je iets anders gaat doen.

Onze eigen catering vindt het een uitdaging om met alle dieetwensen rekening te houden. Voor vegetarische maaltijden draaien we onze hand niet meer om. Maar ook met glutenvrij of lactosevrij hebben we ervaring. Laat het ons gewoon weten bij je inschrijving en we doen ons best er voor iedere wandelaar een heerlijk weekend van te maken.

DogtravelDogtravel heeft 10 jaar ervaring in het organiseren en begeleiden van wandelvakanties voor hondenliefhebbers. Verwen jezelf en boek bij Dogtravel!

voor meer informatie verwijzen wij u naar de site: www.dogtravel.nl

Bekijk op Google maps