• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

XL Vakantiehuis Ot van Sien & Sien van Ot HW039

Het leuke van het strand is dat er altijd wel iets te doen of te zien is; of het nu op een zonnige zomerdag of tijdens een najaarsstorm is, het blijft genieten.
Lange strandwandeling, schelpen zoeken, zwemmen in de branding, zonnebaden, vliegeren en paardrijden, zomaar een greep uit de vele mogelijkheden van het strand.

Super grote groep 20 personen!‘

Of je nu met familie of vrienden bent, kies voor een vakantie op Ameland en geniet van de ruige en ongerepte natuur. Kilometerslange fietspaden leiden u langs duinen, wad en andere natuurpracht. Ook voor stevige wandelingen leent Ameland zich uitstekend. Na een lange wandeling komt u thuis in de wellness woning Ot van Sien in het centrum van Nes. Samen met de naastgelegen woning Sien van Ot biedt deze ruime vakantiewoning plaats aan 20 personen en beschikt over 8 slaapkamers én twee bedstee's. Als u een dag lekker bezig bent geweest, kunt heerlijk even ‘bubbelen’ of genieten in één van de twee Finse- en Infraroodsauna met rustgevende kleurentherapie. Mocht het nog geen zomer zijn, dan kunt u ook nog ontspannen zonnen op de zonnebank. Elke woning heeft een eigen zonnebank
overdekt terras/veranda
sauna en sfeerhaard
parkeerplaats voor de auto bij de woning
bakker om de hoek
veel speelruimte en speelspullen voor kinderen aanwezig
binnen en straal van 1500 meter heeft u het bos, recreatiegebied de Vleyen, de duinen, het wad en het strand!
gemeenschappelijke berging aanwezig voor fietsen ed.
U mag -in overleg- een huisdier meenemen naar Sien.

Bekijk op Google maps