• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Vakantiehuis Hinke met hond op Ameland HW042

Vakantiehuis Hinke voor 7 personen staat midden op het erf van HappyNes, centraal gelegen in het prachtige dorpje Nes. Het heeft een sfeer moderne inrichting: fris, eigentijds en van alle gemakken voorzien. Hier kunt optimaal genieten van een heerlijk verblijf. Allerlei luxe, grote sauna, zonnenbank, een luxe ingerichte keuken met warm water boiler voro direkt warm water en comfortabele bedden horen daar uiteraard bij.

Hinke is samen met Andre een twee onder ene kapwoning en favoriet bij jonge gezinnen. Door de ligging van de woning, met een terras op het zuidwesten en zicht op de speeltuin is dit ‘the place to be’. De kinderen spelen in de zandbak of klimmen in het klimrek en vanaf uw terrasje, met een lekker kopje koffie erbij, kunt u uw kinderen in het oog houden zonder dat u er direct bij hoeft te zijn. Ze spelen samen met de andere kinderen en komen hooguit even langs voor een snoepje of wat drinken. En u? Eindelijk even tijd voor uzelf! Een boekje, of lekker samen bijkletsen, want dat komt er soms gewoon niet meer van met die kleine kids. Nu even bijkomen, daar kunt u vast wel aan wennen: Leven volgens het ritme van een eiland.Door de centrale ligging in Nes is deze woning perfect voor stelletjes en jonge gezinnen. Tevens maakt de centrale ligging van Hinke op het Waddeneiland Ameland dit vakantiehuis tot een favoriete uitvalplaats voor sportieve wandel- of fietsvakanties over het eiland.

Het vakantiehuis kijkt uit over de speeltuin en speelweide waar zeker in de schoolvakantie veel gespeeld wordt. Komt u in de weekenden, of buiten de vakantie dan is het natuurlijk rustiger en zult u ’s morgens door onze haan gewekt worden. Heerlijk, weer eens wat anders dan door een wekker.

In de maanden april en mei kunt u ook de lammetjes komen bewonderen of misschien wel zelf de geboorte van een lammetje meemaken. Ook zijn er jonge konijntjes te zien. Vanaf het terras bent u zo bij de konijnen, de schapen, de eendjes, noem het maar op! Uw eigen huisdieren zijn in overleg van harte welkom.

Hinke is een luxe woning met een modern ingerichte woonkamer met heerlijke hoekbank, ruime eettafel, open keuken en een echte gashaard. Beneden is een luxe slaapkamer met 2 boxspringbedden en een ruime badkamer met whirlpool, inloopdouche en seperaat toilet. Voor de saunaliefhebbers is er een riante Finse sauna en infrarood sauna. Boven is een ruime slaapkamer met twee een persoonsbeddden, een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een ruime badkamer. De badkamer heeft een douche, een badkamermeubel met 2 wastafels en een solarium !

De woning beschikt over twee terrassen. Eén terras bevindt zich voor het huis met zicht op de speeltuin. Aan de zijkant van de woning bevindt zich een tweede (zonne-)terras vanwaar u ook uitzicht heeft op het erf.

Een vakantiehuis voor de hele familie met een ‘happy feeling’ zoals alleen HappyNes u kan geven!

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Huur bij ons bed-, bad- en keukenlinnen dat scheelt veel gesleep! Het is zelfs mogelijk de bedden op te laten maken!

Bekijk op Google maps