• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Vakantiehuis Rick met hond op Ameland HW037

Voor gezinnen en familie is het er een walhalla bij. Als gast vind u hier de ruimte om tot rust te komen. Uw kinderen kunnen er heerlijk spelen, ravotten en gebruik maken van de vele skelters, ligfietsen en ander rijdend speelgoed. Maar niet alleen gezinnen komen er , maar ook stellen, ouderen, vriendengroepen, sportclubs die door de centrale ligging van slechts 3 minuten lopen van het dorp, de winkeltjes en de warme bakker er graag er blijven.

Ook voor diegenen die slecht ter been zijn, een rollator nodig hebben of een rolstoel kunnen er vaak terecht. Een aantal woningen beschikken over ruime slaapkamers met badkamer en toilet op de begane grond. Daardoor is HappyNes is het adres , voor íedereen het hele jaar rond!

En ook Ameland daar is zoveel te doen en beleven. De authentieke gezellige dorpjes, de ongerepte natuur, kilometers strand waar je kunt wandelen zonder mensen tegen te komen, eeuwenoude tradities; op Ameland maakt u kennis met het leven zoals het bedoeld is. Soms lijkt het of de tijd heeft stil gestaan. Genieten en onthaasten, dat kan het hoofdthema zijn van uw verblijf op Ameland bij HappyNes.
Ieder seizoen is geschikt voor een bezoek van HappyNes!

Ieder seizoen is geschikt om Ameland te ontdekken. Op de fiets door de duinen in de lentezon ervaart u het ultieme vakantiegevoel. Tijdens een mooie zomerdag lekker languit op het strand of brengt u een bezoek aan de braderieën, activiteiten en feesten die georganiseerd worden.

In september als het weer wat rustiger word kunt u meedoen of supporter zijn van het sportieve evenement de Tri-Ambla. Of ga zelf lekker sportief bezig zijn wandelen, golfen, tennissen, zwemmen, paardrijden, het is hier allemaal mogelijk.

Snuif in de herfst de geur van het najaar op tijdens een lange wandeling door het kleurrijke bos. Houd u van wandelen? Doe dan eens mee aan de georganiseerde wandeling tussen Slik & Zand in oktober of rondje Ameland in juni. Na de herfstvakantie gaan we dan de maand november in die in het teken staat van de Kunstmaand met op vele plaatsen bezichtigen en voorstellingen. En dan ja, dan wordt het winter. Alles gaat even weer een stukje langzamer en dan geniet u van het relaxte sfeertje van het eilandleven.

Heeft u er al zin in? HappyNes biedt u 15 vakantiewoningen, 2 bed en breakfastkamers allen van comfortabel tot super de luxe met alles erop en eraan. Van 1 persoon tot ruim 100 personen, kijk op de site of mail voor info.

U mag -in overleg- een huisdier(en) meenemen.

Bekijk op Google maps