• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Strandpark Vlugtenburg 6 persoons Bungalow aan zee HW 316

De kajuit bungalow is zeer geschikt voor families met kinderen en grotere groepen. De grootte varieert van 4, 6, 8, 10 personen.

De bungalow is ruim, compleet en beschikt over een duintuin met duinbeplanting. Een royaal, gemeubileerd vlonderterras inclusief parasol en een zonnebed, waar u zich door mooie railing op de achterzijde van uw eigen scheepsdek waant, waar u lekker zit en u geniet van uw privacy.

Entree via een hal met garderobe. De woonkamer heeft een lage zit- en hoge eethoek, TV, draadloos internet (WiFi), een volledig ingerichte open keuken met magnetron en vaatwasser (geen oven).

De bungalow beschikt over 2-persoons slaapkamers met 2.10m lange boxsprings. Toilet en badkamers met royale douche zijn gescheiden. De 8- en 10-persoons versie heeft zelfs twee badkamers, de 10-persoons beschikt als enige van de kajuiten over een bad .
Deze vakantie bungalow lijkt op een scheepskajuit en zijn op nautische wijze ingericht.
 
Strand.
Het vakantiepark ligt op een unieke locatie, slechts 300 meter van het strand en naast Hoek van Holland (Zuid-Holland).
Op het prachtige brede strand van Vlugtenburg kun je lekker uitwaaien, heerlijk luieren, rustig zonnebaden en actief genieten van de vele outdoor mogelijkheden.
Vanuit de vakantiebungalows en het kampeerterrein heeft u zicht op de brede duinrepen. Gezellige, comfortabele vakantiebungalows zorgen voor een onvergetelijk verblijf.
Vakantiepark Vlugtenburg is een oase van ontspanning en rust voor iedereen.

Natuurlijke omgeving.
Het vakantiepark grenst aan natuurgebied De Banken.
Het is een heel groot, verdiepte vochtige plek waar heel veel verschillende vogels en andere beestjes zoals konijntjes en egeltjes te vinden zijn.
Het is mogelijk om een rondleiding door de prachtige duinen van Vlugtenburg te krijgen. Wanneer u hierin geinteresseerd bent, geef dit dan aan bij uw boeking.

Omgeving Vlugtenburg
Naast de natuurlijke omgeving en het strand, is Vlugtenburg aan zee een perfecte uitvalbasis voor tal van activiteiten: surfen, kajakken, zwemmen, varen, wandelen en fietsen, voor ieder wat wils!
Ook op cultureel en toeristisch gebied valt er genoeg te beleven in het Westland. Het attractiepark Duinrell en Drievliet liggen in de nabije omgeving. Alle ruimte om heerlijk rustig te ontspannen of lekker actief te genieten.

Bekijk op Google maps