• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

B&B Op Geneijgen nabij Het Leudal en De Beegderheide Limburg HW036

B&B.
Onze B&B is gevestigd in een boerderij uit de 19e eeuw. Na een ingrijpende verbouwing in 2015, zijn we in juli 2015 geopend. We zijn gestart met kamer De Deel en in 2017 is daar de prachtige kamer De Paardenstal bijgekomen. Beide kamers zijn van alle luxe voorzien en zijn smaakvol ingericht met een moderne/landelijke uitstraling.

Kamer Den Deel.
Uw verblijf bestaat uit een slaapkamer met badkamer en een woonkamer. De kamers bevinden zich in het voorhuis van de verbouwde boerderij. Via een eigen ingang is deze ruimte te bereiken.
Uw slaapkamer is circa 30 vierkante meter groot.Vanuit 2 schuifdeuren heeft u toegang tot een ruime inloop-kast en de badkamer. Deze is voorzien van een grote inloopdouche, rainshower' en vloerverwarming, Er is een haardroger aanwezig.
U heeft een eigen toilet en een privé zitkamer. Hier kunt u 's avonds op de bank ploffen, en onder het genot van een drankje tv kijken. In de privé zitkamer word ook het ontbijt geserveerd.
Er is een koelkast (met inhoud) aanwezig.
Thee en kofffie is onbeperkt beschikbaar.

Kamer De Paardenstal.
Uw kamer bevindt zich in het achterhuis van de verbouwde boerderij. Via een eigen ingang is deze prachtige kamer te bereiken. Uw slaapkamer is circa 30 vierkante meter groot.

Vanuit 2 schuifdeuren heeft u toegang tot de badkamer met toilet en inloopdouche met rainshower' en vloerverwarming. Er is een haardroger aanwezig.
Boven de slaapkamer ligt een vide, waar u lekker op de bank kunt neerploffen en onder genot van een drankje TV gekeken kan worden.
Ernaast ligt de keuken waar u onbeperkt kofffie en thee kunt maken of een drankje uit de koelkast. Ook wordt hier het ontbijt geserveerd.

Op de voormalige boerderij fokken en houden we paarden. Naast paarden lopen er nog de honden(Beagles) Summer en Dolores, de katten Kitty, Jim & Jack, kippen die zorgen voor het verse eitje bij het ontbijt en fokken we met ReeBonte Indische Loopeenden.

Omgeving.
De accommodatie is gelegen in een landelijk gebied met een riant uitzicht over de weilanden. In de nabijheid zijn er schitterende natuurgebieden Het Leudal en De Beegderheide. We zijn gelegen aan de bekende (knooppunten) ffietsroutes. Routekaarten zijn aanwezig op de B&B. Ideaal voor een dagje of paar dagen ffietsen. Op enkele minuten van onze B&B zit een Fiets en Tandemverhuur.

Honden zijn bij ons ook van harte welkom.

Vanaf de B&B is het mogelijk om een heerlijke rustige wandeling te maken (5km) die je langs de bevers leid die bij ons achter leven in hun natuurlijke omgeving.

Het maasplassen gebied tussen Grathem en Roermond heeft veel mogelijkheden voor watersporters. Roermond heeft een prachtig winkelcentrum met historische panden. Daarnaast kunt u eindeloos shoppen in het Designer Outlet Shopping Center.

* NIEUW: In het plaatsje Hunsel kan men een Oldtimer huren voor een hele of halve dag en genieten van de mooie omgeveing. Voor info www.leukeoldtimers.nl

Op ffiets afstand is ook Thorn gelegen. Het stadje is beroemd vanwege haar witte huisjes. Een bezoek waard.

Bekijk op Google maps