• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Landgoedhotel in de Gelderse Achterhoek HW345

Het hotel.
Een rijke historie, een prachtig landgoed en een zee aan rust en ruimte.Barchem is dé plek om te genieten, te ontspannen, te overnachten, te feesten of te vergaderen.

De kamers.
De studio’s zijn gelegen op loopafstand van het hotel (± 50-100 meter). De kamers hebben als extra een tafel met twee stoelen voor de kamer, zodat u bij mooi weer lekker buiten kunt zitten. De studio’s zijn ten opzichte van de standaard hotelkamers en de kamers iets ruimer en hebben als extra een kitchenette en een eigen afgeschermd terras met twee stoelen en een tafel.

Honden Welkom
Uiteraard is uw trouwe viervoeter welkom. Het hotel heeft speciaal hiervoor twee studio’s waar u welkom bent met uw hond. Ook is uw hond van harte welkom in de Lounge van het hotel en op de terrassen, mits aangelijnd en rustig.

In verband met de open keuken zijn honden niet toegestaan in de brasserie. Wij reserveren graag een tafel voor u in de lounge zodat u toch met uw hond kunt ontbijten, lunchen of dineren.

Brasserie
U kunt uitgebreid bij ons dineren.Het hotel beschikt over een prachtige brasserie met houtskoolgrill, waar u heerlijk kan genieten van een lunch of diner. De koks werken met verse (seizoens)producten bij voorkeur uit de regio. 
De menukaart wisselt 4 keer per jaar.
 
Wandelen en fietsen.
De Achterhoek beschikt we over een bewegwijzerde fietsroutenetwerk van honderden kilometers. Met dit netwerk zijn eindeloos veel fietsroutes te maken langs zogenaamde knooppunten. Met het fietsroutenetwerk fietst u heel eenvoudig routes vanaf 10 kilometer. Uitbreiding is mogelijk tot elke gewenste afstand!
 
 
 

Bekijk op Google maps