• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Park Berkenrhode huisdiervriendelijk park op de Hoge Veluwe HW378

Verscholen in de bossen van de Hoge Veluwe ligt Park Berkenrhode. De wind speelt er met de takken waar eekhoorns overheen rennen. Vind rust en ruimte én profiteer van de ontelbare mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Verblijf in onze luxe & comfortabele vakantiehuizen voor gezelschappen tot wel 20 personen. Geniet van onze uitgebreide faciliteiten en kom helemaal tot rust hier op de Hoge Veluwe.

Park Berkenrhode is huisdiervriendelijk, zo is uw trouwe viervoeter ook welkom. Er is niks fijner dan samen door de bossen dwalen. Niet alleen is ons park huisdiervriendelijk ook is het vuurwerkvrij. Naast de uitgebreide faciliteiten hoeven de kinderen zich ook geen moment te vervelen door ons animatie team, die in diverse vakantieperiodes de gehele dag voor ze klaar staan. Zo kan het hele gezin genieten van een welverdiende vakantie.
 
Wellness
Steeds meer vakantiewoningen op Park Berkenrhode zijn voorzien van een sauna, hottub, sun shower, vuurplaats en buitendouche. Kom helemaal tot rust tijdens uw verblijf op ons park. Het gebruik van de sun shower en buitendouche zijn gratis.
 
Zwembad
Het zwembad is recent geheel vernieuwd en per 19 april 2019 weer geopend! Het water heeft altijd een aangename temperatuur. Ook in het najaar. Voor de allerkleinsten is er een kinderbad. Rond het zwembad zijn ligbedden om te genieten van de zon. In het laagseizoen gesloten.

Maandag t/m zondag 09:00 – 21:00 uur
(weersafhankelijk, laagseizoen gesloten)
 

Bekijk op Google maps