• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Heerlijk uitwaaien met de hond op Punt West HW376

Luxe villa's op unieke locatie aan het Grevelingenmeer
Alle villa's liggen in de duinen of op het strand rondom de aangelegde baai van het resort. U loopt direct vanuit uw villa met uw voeten in het zand. Onze villa's zijn het gehele jaar boekbaar, ook tijdens de wintermaanden kunt u genieten van een rustgevend verblijf aan de Zeeuwse kust. Voor de villa’s is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De woningen hebben groene daken en passen perfect in de omgeving. Alle villa’s bieden veel privacy, hebben een zeer hoog afwerkingsniveau met grote raampartijen en beschikken over luxe keukenapparatuur, moderne badkamers en riante (woon)keukens. De villa’s zijn omringd door een grote veranda waar u heerlijk kunt vertoeven. De villa's zijn ideaal voor een verblijf met uw vrienden of familie. De villa's zijn geschikt tot 8 personen. Wilt u graag op vakantie met uw hond? In sommige villa's zijn honden toegestaan. Breng tijd door met elkaar aan de Zeeuwse kust en geniet van de rust en ruimte die Oasis Punt-West u te bieden heeft!
 
Heerlijk uitwaaien met de hond op Punt-West
Wanneer u op vakantie gaat met de hele familie, kan de hond natuurlijk niet missen! Het resort Punt-West is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van quality time met de familie. De viervoeters zijn van harte welkom en kunnen zich heerlijk uitleven op Oasis Parcs Punt-West. Zeeland en vooral Ouddorp zijn ideaal als u van plan bent te gaan op vakantie met uw hond. Lange wandelingen op het strand of in de prachtige natuur zijn ontspannend voor u en uw hond!Ruimte voor de hele familie – ook voor de hond!
 
De 4-persoons super VIP villa en de 6-persoons villa’s op Punt-West Hotel & Beachresort beschikken over genoeg ruimte om heerlijk te ontspannen. Er zijn een beperkt aantal villa’s waar honden in toegestaan zijn. Het resort is gelegen in het midden van het prachtige natuurgebied ‘De Punt’ en is perfect voor hondenliefhebbers en voor hun viervoetige vrienden!
 
Perfecte bestemming voor honden liefhebbers
Er zijn speciale stukken op het strand in Ouddorp waar uw hond heerlijk los kan lopen. Voor verdere informatie, verwijzen wij u graag door naar VVV Zeeland.Omdat het aantal villa’s beperkt is waar honden in toegestaan zijn, raden wij u aan om ons te contacteren indien u een villa wilt boeken. Op deze manier kunnen wij de beschikbaarheid controleren van deze villa’s en de boeking voor u in orde maken. Neem contact met ons op via onze e-mail: info@oasisparcs.com. Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken via de live chat of op 010-2687000.Houdt u rekening met het feit dat honden helaas niet toegestaan zijn in de 2 persoons hotelstudio’s maar alleen in de 4 persoons super VIP villa’s en 6 persoons villa’s.

Bekijk op Google maps