• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Groepsaccommodatie aan de rand van de bossen HW276

De accommodatie ligt aan de rand van een dorpje tegen de bossen. De sfeervolle boerderij ligt centraal in een toeristische topregio tussen de boswachterijen van Appelscha (uitzichttoren, pretpark, openluchttheater) en Smilde en de Dwingeloose Heide (sterrenwacht, schaapskooi). Tevens kunt u het gezellige buurhuis 'De Strohalm' bij ons afhuren voor een geslaagde vakantie.

Bij ons te gast:
Naast persoonlijke aandacht, warmte en comfort staan respect en acceptatie hoog in het vaandel. U kunt volop genieten van de natuur, heerlijk wandelen en prachtige fietstochten maken. U kunt als u dat wilt bij ons fietsen huren. Tevens kunt u gebruik maken van onze recreatieruimte en het grote grasveld.

Het milieu gaat ons aan het hart:
De Milieubarometer is hét keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf. De Milieubarometer staat garant voor de inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt.

Het maakt niet uit of u als groep, samen of alleen bij ons wilt verblijven. U zult merken dat een verblijf in de herberg of 'De Strohalm' een unieke en rustgevende ervaring zal zijn.

Verblijven in de herberg:
Herberg,biedt verschillende faciliteiten, om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voor de ontspanning is er een gezellige gelagkamer en een recreatieruimte. De herberg is knus ingericht en er hangt een gemoedelijke sfeer. De kamers zijn comfortabel en het uitgebreide ontbijt is bij de prijs inbegrepen (niet geldig voor groepen!). Als u echt comfort wilt, moet u de bruidssuite zeker eens proberen!

Achter de herberg staat nóg een woning die U kunt huren. Dit huis biedt plaats aan acht gasten, is voorzien van alle comfort, vide en loggia. Ook kunt U de herberg én de woning huren. Zowel de herberg als het huis bieden U veel privacy in een aangename ambiance.
Overzicht van onze locatie:

5 tweepersoons slaapkamers
- 3 kamers met twee 1 pers. bed
- 1 kamer met een 2 pers. bed
- 1 kamer met een twijfelaar

Een kamer heeft een eigen ligbad + WC en douche. Twee kamers hebben een eigen wc en douche. De overige kamers kunnen gebruik maken van het sanitaire eiland.

In het buurhuis (zelfde terrein) 2 tweepers. slaapkamers (2x1 beneden, 1x2 boven) en 4 slaapplaatsen op de vide. Een van de slaapkamers is een bruidssuite. 2 kinderbedden. Dekbedden.

Keuken met groot 5-pits fornuis, dubbele oven en afwasmachine. Wasmachine voor gezamenlijk gebruik.

 

Bekijk op Google maps