• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Camping en Groepsaccommodatie vlakbij Enkhuizen HW346

Honden zijn bij ons welkom op het terrein. Ze moeten wel aangelijnd zijn, of achter een hek, zodat andere bezoekers er geen last van hebben.
Aan de overkant van de camping is er een groot bos, waar achter in het bos, er een speciaal zwemmeer en losloopgebied is.
 
Op maar 500 meter afstand bevindt zich het streekbos met als hoogtepunten het meertje waar u lekker kunt zwemmen en klimpark. Verder kunt u hier heerlijk fietsen, vissen, mountainbiken, wandelen en skaten. Er zijn nog tal van andere mogelijkheden.
 
Er is plek voor iedereen, campers, caravans, tenten, fietsers... noem maar op!
Camping de Gouwe Stek heeft verschillende velden. Voor iedereen is er een plek naar behoefte. Wilt u liever gezellig samen met anderen staan of staat u liever een beetje afgezonderd zonder overburen? Wilt u graag dat er een speeltuintje is of juist niet? U mag het zeggen! Er zijn diverse veldjes, en ieder veld heeft wat specifieks.

Overnachten in een van onze 4 persoons safaritenten Merel en Kievit een goed idee. Wilt u wat meer luxe? Kies dan voor onze 6 persoons glamping safaritent Ekster met eigen toilet en tv! In alle safaritenten is een volledig inventaris aanwezig, ook een vers bereid ontbijt behoort tot de mogelijkheden. De safaritenten staan gesitueerd tussen de kampeerplaatsen, op kampeerveld Bovenwoid en het Trappelend. Dekens en kussens zijn aanwezig.

Heeft u wel eens in een authentieke Pipowagen geslapen?
Hier kunt u genieten van de romantische sfeer van vervlogen tijden. De Pipowagens, Snuf, Snuitje en Klukkluk, staan op de mooiste plekjes van de camping, waar u kunt genieten van rust, ruimte en van de natuur. Er is een volledig inventaris aanwezig. Ook een vers bereid ontbijt behoort tot de mogelijkheden. Pipowagen Klukkluk heeft een eigen toilet!

U kunt uw linnengoed zelf meenemen of huren. Dit kunt u aangeven bij uw boeking.
 
Bij uw tent of caravan mag u een bijzettentje plaatsen (max 6 m2). Ook is er een apart en deels verhard camper terrein.U kunt gebruik maken van de fietsersplaatsen met uitzicht op het water.Op alle plaatsen is het mogelijk elektra te gebruiken, sommige plaatsen hebben een eigen kraantje met stromend water en afvoer, dat zijn onze comfortplaatsen
 
Op de camping is een gezellig Boetje: de Konkelboet, waar iedereen vrij gebruik van mag maken. Hiernaast zijn er schommels, fietsjes en skelters, en diverse andere speeltoestellen. Heeft u wel eens op het blotevoetenpad gelopen? Leuk om te doen voor alle leeftijden. Naast dat het gewoon leuk is om te doen, blijkt het ook nog eens goed voor de gezondheid te zijn.
 
Kindvriendelijk
Op vrijwel alle veldjes is een speeltoestel voor de kleinere kinderen, zodat ze lekker kunnen spelen en u ze vanaf uw plekje goed in het oog kunt houden. Voor de grotere kinderen is er een groot piratenschip, volleybal- en voetbalveld en meerdere speeltoestellen. Op bijna elk veld staat een speeltuintje. Ook zijn er sportvelden, fietsjes, trekkertjes en skelters. En er is een kampvuurplaats, waar je met je ouders een vuurtje kunt stoken! Of neem je hengel mee, en vang een vis bij de speciale vissteiger.

Wij zijn een camping die geschikt is voor kinderen tussen de 0 en 14 jaar.

We werken met het thema Fien en Teun. De kinderen tussen 4 en 8 jaar krijgen een boekje met een speurtocht en opdrachtjes. Als ze dat gedaan hebben kunnen ze hun ontdekkingsdiploma ophalen.
In de mei-, en zomervakantie is er kleinschalige animatie zoals knutselen, disco, kampvuur, vossenjacht, waterfeest, strijkkralen, oud hollandse spelletjes etc.
 
Groepsaccommodatie de Gouwe Droom!
In het verblijf is er een luxe keuken, met alles erop en eraan! Denk hierbij aan een Amerikaanse koel/vriescombinatie, 2 combimagnetrons een horeca vaatwasser, alle potten en pannen die u nodig heeft! In de woonkeuken staan diverse tafels, die u kunt neerzetten hoe u het zelf wilt.

Op de eerste verdieping is er een relaxruimte met een bar, schaakbord en tv.
Tevens kunt u heerlijk op het terras vertoeven met uw groep. En de kinderen? Die kunnen duikelen op het duikelrek of het klimtoestel. Of spelen op de camping, met de vele speeltuintjes.
Er zijn 4 ruime slaapkamers met eigen sanitair, en 3 ruime slaapkamers op de begane grond met gedeeld sanitair. Tevens is er een mindervalide badkamer.
 
U kunt uw verblijf geheel laten verzorgen met ontbijt, lunch, borrel en diner!

Bekijk op Google maps