• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Vakantiepark Giethoorn HW312

Op dit moment zijn er veel vragen over het Coronavirus (COVID-19). Bekijk hier onze speciale informatiepagina.
 
Op vakantie met hond bij Vakantiepark Giethoorn
Op zoek naar een vakantiehuis waar een hond is toegestaan? Dan bent u bij Vakantiepark Giethoorn op het juiste adres! In een aantal geselecteerde vakantiehuizen is het toegestaan om maximaal 1 hond mee te nemen. Een vakantie of weekendje weg met het gezin is natuurlijk niet compleet zonder uw trouwe viervoeter.

Wat is er nu leuker dan vakantie vieren met het hele gezin én je hond? Heerlijk samen uitwaaien langs de pittoreske grachten van het populaire waterdorp Giethoorn of het meer het Bovenwijde en wandelen door de natuur van Nationaal Park de Wieden. Vakantiepark Giethoorn grenst aan dit prachtige natuurgebied, zodat je met je hond prachtige wandelingen kunt maken.

Vakantiewoningen met boot (1 maart t/m 1 november)
Dankzij de populariteit van Giethoorn trekt het dorp met name in de zomermaanden toeristen uit heel de wereld aan. Dankzij de rustige ligging van het park merk je hier tijdens je verblijf niets van: op het vakantiepark geniet je enkel van het water, de natuur, de rust en ruimte.
 
 
Beleef Giethoorn.... In het hartje van het beroemde waterdorp Giethoorn, vindt u Vakantiepark Giethoorn aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met onder andere een eetcafé met een gezellige overdekte patio, het meer het Bovenwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaal Park Weerribben Wieden binnen handbereik hoef je je hier nooit te vervelen!

Dit prachtige park tussen het water heeft voor 4 tot 12 personen vakantiehuizen en chalets verspreid over 4 landtongen met allen een eigen aanlegsteiger. Bij sommige lodges zit zelfs een elektrische sloep inbegrepen (m.u.v. type Lepelaar & Tiny Hause) , handig voor boodschappen en andere activiteiten.

Belangrijk om te weten: het park is 400 meter op loopafstand en alleen bereikbaar via een steile loopbrug.

Bekijk op Google maps