• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Strandpark Vlugtenburg 4 persoons Bungalow aan zee HW 315

Omgeving aan zee
Waar alle wegen richting het strand ophouden, vindt u verscholen bij de duinen het vakantiepark aan zee” slechts door een fietspad gescheiden van de strandopgang. Ons vakantiepark ligt in Zuid-Holland, naast Hoek van Holland en op een steenworp afstand van de grote steden deftige Den Haag, het moderne Rotterdam en het koninklijke Delft.
Ons gezellige vakantiepark aan zee is de perfecte uitvalbasis om wandelend of fietsend Westland te ontdekken.De kajuit bungalow is zeer geschikt voor families met kinderen en grotere groepen. De grootte varieert van 4, 6, 8, 10 personen.

De bungalow is ruim, compleet en beschikt over een duintuin met duinbeplanting. Een royaal, gemeubileerd vlonderterras inclusief parasol en een zonnebed, waar u zich door mooie railing op de achterzijde van uw eigen scheepsdek waant, waar u lekker zit en u geniet van uw privacy.

Entree via een hal met garderobe. De woonkamer heeft een lage zit- en hoge eethoek, TV, draadloos internet (WiFi), een volledig ingerichte open keuken met magnetron en vaatwasser (geen oven).

De bungalow beschikt over 2-persoons slaapkamers met 2.10m lange boxsprings. Toilet en badkamers met royale douche zijn gescheiden. De 8- en 10-persoons versie heeft zelfs twee badkamers, de 10-persoons beschikt als enige van de kajuiten over een bad .

Deze vakantie bungalow lijkt op een scheepskajuit en zijn op nautische wijze ingericht.

Bekijk op Google maps