• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Met Hond en Camper naar Beekse Bergen HW040

Een Luxe kampeerplaats op Vakantiepark Beekse Bergen is de ideale kampeerplaats voor een zorgeloze kampeervakantie met je eigen caravan, vouwwagen, camper, tent of andere kampeerunit. Deze kampeerplaatsen beschikken over een 10 ampère (2300 W) stroompunt, een aansluiting op CAI (televisie) en eigen watertappunt. Ook is er gratis WiFi waar geen code voor nodig is. Je bent dus van alle gemakken voorzien. Op deze kampeerplaats zijn geen caravans/campers toegestaan met een tandem-as of met een lengte van meer dan 7,75m.

Faciliteiten op loopafstand

Op loopafstand vind je de Afrika Club, met onder andere het overdekte Junglebad, Restaurant Kaapstad, het animatieteam, de supermarkt en snackbar Peuselhappie. Ook het Victoriameer en het speelveld bevinden zich in de buurt van de Luxe kampeerplaatsen. Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van de moderne sanitaire voorzieningen op het park.

Wil je de hond meenemen op kampeervakantie? Dat kan, want een aantal kampeervelden is speciaal ingericht voor kampeerders met huisdieren.

AttractiePas tijdens je verblijf

Tijdens je kampeerverblijf op Vakantiepark Beekse Bergen een paar dagen eropuit? Boek voordelig de AttractiePas erbij. Deze pas geeft je onbeperkt toegang tot diverse dagattracties waaronder naastgelegen Safaripark en Speelland Beekse Bergen.

Gratis nachten kamperen
Bij Vakantiepark Beekse Bergen trakteren we jou op één week gratis kamperen! Met de 21=14 actie mag je 21 nachten kamperen voor de prijs van slechts 14 nachten.

Wil je liever één week of twee weken kamperen en toch genieten van korting? Bekijk dan de 7=5 of de 14=10 kampeerkorting!

Bekijk op Google maps