• Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

 • Vakantieverblijven
  waar uw hond ook
  welkom is.

< terug naar het overzicht

Kustpark Village Scaldia in Hoofdplaat HW321

Rust aan de Zeeuwse kust
Een oase van rust bij Kustpark Village Scaldia in Hoofdplaat
De laatste kilometers voordat u ons kustpark bereikt, kunt u het al voelen, horen, zien en ruiken..

Het briesje van de Zeeuwse kust, het ruisen van de zee, de ruimte om u heen en de frisse zilte zeelucht…

Uw gevoel zal alleen maar sterker worden zodra uw vakantie begint in één van onze prachtige vakantiehuizen. Onze vakantiehuizen zijn met zorg ingericht door onze eigenaren. Hierdoor verschillen ze allemaal qua comfort en uitstraling. Zo kunt u een woning kiezen die het meest past bij uw persoonlijke smaak. Welkom thuis!

De ruimte rondom uw woning, de prachtige uitzichten over het Zeeuwse landschap en de Westerschelde zullen u verrassen. Bij ons kunt u volledig ontsnappen aan de hectiek van alledag! Heerlijk genieten van het zonnetje, van een lange strandwandeling of een frisse duik in de zee.

Op ons gezellige kustpark kunt u een potje tennis spelen op onze tennisbaan, jeu-de-boules wedstrijdjes aangaan en vergeet vooral uw hengel niet! Ons park beschikt over een meer waar visliefhebbers uren in stilte kunnen vissen. Voor de kinderen zijn er meerdere speeltoestellen te vinden.

Honden welkom!

Uw viervoeter is van harte welkom op ons park. Neem uw hond mee voor een heerlijke en ontspannen vakantie aan de Zeeuwse kust. Lange wandelingen, spelen op het strand, zwemmen in de zee en slapen in een van onze ruime vakantiewoningen met comfortabele tuin. Op onze website kunt u zien in welke woningen uw harige vriend welkom is en welke woningen voorzien zijn van een omheinde tuin.

Het Park
De prachtige ligging aan de Westerschelde biedt tal van mogelijkheden aan prachtige en eindeloze fiets-of wandeltochten. Onderweg kunt u genieten van het uitzicht op de polders, de kwelders en de duinen. Bezoek pittoreske plaatsen zoals Breskens, Knokke en Cadzand dat zijn absolute aanraders in de omgeving!

Vissen
Midden op het park, bij de receptie vindt u een groot binnenmeer waar de kleurrijke woningen omheen liggen.
Vergeet vooral niet uw hengel mee te nemen!
Midden op het park, bij de receptie vindt u een groot binnenmeer waar de kleurrijke woningen omheen liggen. Volop genieten van alle rust tijdens uw vakantie aan het water.
Het binnenmeer is een heerlijke plek om te vissen en dan ook erg geliefd bij visfanaten.

Ons unieke vakantiepark midden in Zeeuws-Vlaanderen kenmerkt zich door de prachtige ligging aan het water. Wanneer u de dijk oversteekt zult u verrast zijn door het geweldige uitzicht. U kijkt uit over de Westerschelde en in de verte ziet u Vlissingen liggen. Midden op het park, bij de receptie vindt u een groot binnenmeer waar de kleurrijke woningen omheen liggen.

Kinderen

Verspreid over het park vindt u diverse speeltuinen waar de kinderen zich prima vermaken! Voor onze sportieve gasten is er nog een voetbalveld, tennisbaan en jeu-de-boules baan. Elke woning heeft gratis WiFi. Ons park ligt direct tegen het dorpje Hoofdplaat aan dus voor uw dagelijkse benodigdheden kunt u daar terecht. Ook vindt u hier diverse restaurants en een snackbar.

Bekijk op Google maps